Szülinapi zsúr a Budakeszi Vadasparkban

PÁLYAFELÚJÍTÁS MIATT A SZÜLETÉSNAPI PROGRAMSZERVEZÉS DECEMBERBEN ÉS JANUÁRBAN SZÜNETEL!

A Budakeszi Vadasparkban gyönyörű erdő közepén, kedvenc négylábú, vagy épp tollas barátaid közelségében ünnepelheted, hogy megint egy évvel öregebb lettél. Különleges játékokkal, kalandos programokkal varázsoljuk izgalmasabbá a napod.

Szülinapi csomagunk tartalmazza:
a vadasparki belépőt a meghívottak számára
saját, szabadtéri vagy zárt helyszínt
egy általatok kiválasztott programot
letölthető meghívót
Helyszínek
PAVILON

Ha fontos, hogy az eső még véletlenül se mossa el a zsúrt, a fedett, fűthető Pavilon a Vadaspark bejáratától kb. 200 méterre, az étteremmel szemben, a fák között található. Befogadóképessége 30 fő. Felszereltség

 • Külön mosdó, wc
 • Hűtőszekrény (60l)  2 normál méretű tortának, mikrohullámú sütő,
 • Zenelejátszó (CD, pendrive (mp3), bluetooth), led-monitor
 • Wifi
 • Asztalok, székek

Ár (3 óra időtartamra) 45.000 Ft/alkalom 10 gyerekig , a 10. gyerektől további 4.500 Ft/gyerek. Minden további megkezdett óra  10 000 Ft + Áfa. Pavilon bérlése szülinapra program nélkül : 10.000 Ft+Áfa/óra.   Letölthető meghívó itt! .

SZIKLAKATLAN- szabadtéri tűzhely

A Vadaspark bejáratától nem messze, a Kalandparkunk mellett található a madárdaltól hangos Sziklaterem, amely vadregényes (másoknak romantikus) környezetben várja a születésnapot ünneplőket. Befogadó képessége kb. 70-80 fő Felszereltség

 • 3 – 4 db tűzrakóhely farönk ülőhelyekkel
 • 1 db, kb. 18m2-es szaletli, rönkasztallal és padokkal, kb. 12 fő férőhellyel
 • 3-4 db rönkasztal padokkal, asztalonként 4-6 férőhellyel
 • Jégakkuval hűthető hűtőláda (belső méret: kb. 50x55x35cm)
 • Mosdó és mellékhelység 2 perc sétára, a Vadaspark bejáratánál

Ár (09:00 tól 13:00-ig, vagy 14:00-től kifulladásig) 40.000 Ft/alkalom 10 gyerekig , a 10. gyerektől további 4.000 Ft/gyerek. Szülinapi program nélkül: 15.000 Ft+Áfa fél napra, 25.000 Ft+Áfa egész napra. Letölthető meghívó itt!

Evés-ivás, tortázás

A szülinapi zsúrrra bármilyen étel és ital hozható, és azt nyugodtan el is lehet fogyasztani. Hűtőszekrény csak a Pavilonban található, a Sziklateremben jégakkuval hűthető hűtőláda van. A szükséges poharakról, tányérokról, evőeszközökről nektek kell gondoskodni, ezek beszerzésében sajnos nem tudunk segíteni. Ha a kényelmet és az egyszerűséget választjátok, a Vadaspark KávéZOO bármilyen bekészített inni- vagy ennivalóval tud szolgálni. Limonádé, gyümölcslevek, üdítők, zsíroskenyér, melegszendvics, kenyérlángos, de akár bográcsos ételek is rendelhetők. Tortarendelésre viszont sajnos nincsen mód. Ha a KávéZOOtól rendeltek, akkor természetesen a tányérok, poharak, evőeszközök a szolgáltatás részét képezik. Megrendeléseket legkésőbb a programot megelőző harmadik napig lehet leadni. Rendelés esetén kérjük keressétek munkatársainkat a (20)-386-2322-es, illetve a (30)-350-5515-ös telefonszámon  (hétfőtől szombatig 9-től 17 óráig) vagy a vadasparkkavezo@gmail.com e-mail címen.

Választható programok
ÁLLATI AJÁNDÉK – ERDEI NYOMOZÁS – 1,5 óra
(ajánlott korosztály: 5-12 év)

Az állatok szeretnék megajándékozni a gyerekeket egy kis meglepetéssel, de előbb szeretnék megtudni, hogy vajon a gyerekek is vannak-e olyan ügyesek, mint maguk az állatok. Izgalmas nyomozásra indulunk, hogy megtaláljuk az állatok elrejtett szülinapi meglepetését, miközben ki kell állnunk az állatok ügyességi próbáját is. A sikerrel vett akadályokat követően kedves kis görényünk készségesen kárpótol majd minden fáradságunkért.

ÁLLATI TRÉFA – 1,5 óra
(ajánlott korosztály: 7-12 év)

Az állatok sem szeretnének kimaradni egy jó kis születésnapi buliból, ezért megtréfáltak minket és elvitték a gyerekek ajándékát rejtő kincsesláda kulcsát. Persze azért hagytak maguk után nyomokat is, amiket követve lépésről-lépésre közelebb kerülhetünk a kulcshoz. Ha minden próbát kiállunk, már csak el kell hozni. No de ki megy be hozzájuk? Az Állati Tréfát sötétedés után is tudjuk játszani, ami még izgalmasabbá teszi.

 

KALANDPARK – 1,5 óra
(ajánlott korosztály: 10-14 év)

A Kalandpark gyönyörű környezetben öt különböző nehézségű pályával várja a kalandra vágyókat. A születésnapi programban a résztvevők rövid oktatás után 1 órát mászhatnak a pályákon. A kicsiknek (100 – 140 cm között) a B pálya, a nagyobbaknak (140 cm fölött) a B C és F pálya áll rendelkezésükre. Szülői kísérettel a felnőtt D és E pályák is használhatóak. A Kalandparkot kizárólag zát cipőben lehet igénybe venni!

DINÓ EXPEDÍCIÓ - 1,5 óra
(ajánlott korosztály: 5-8 év)

Egy szórakozott dinoszaurusz kutató segítségére sietünk, aki elvesztette az eszközeit, szerszámait. Naplója segít minket visszatalálni az ásatás helyszínére is, ahol egy megkövült dinoszaurusz tojást rejt a föld mélye. Miután kiástuk, egy időkapun keresztül visszarepülünk a dinók korába, hogy megkeressük a tojás anyukáját. Az út során a dinók kérdések és ügyességi játékok elé állítják az ifjú paleontológusokat, így segítve a kutatást.

Mivel a programok leginkább a szabadban és erdőben vannak, ahol lehet sár, víz, hó stb., ezért javasoljuk, hogy a gyerekeknek és a kísérő szülőknek a körülményekhez és az időjáráshoz illő ruhával és lábbelivel készüljenek. Programjainkat a szélsőséges körülményeket leszámítva mindig meg tudjuk tartani, ezért a csoport érzékenységén múlik, hogy kevésbé ideális időjárás esetén is nekivágunk-e. A programok ideje alatt a csoportokhoz kérünk legalább két felnőtt kísérőt is, akik a gyerekek egyéni szükségleteit orrfújástól a pisilésig el tudják látni! A szülinap vezetett programján a kísérő szülők, valamint az 5 év alatti gyerekek ingyenesen vehetnek részt, további Vadaspark látogatásnál pedig csoportos felnőtt jegyet válthatnak a pénztárban. A választott program módosítására legkésőbb a születésnapi zsúrt megelőző utolsó munkanap tudunk lehetőséget biztosítani! Az esőprogramra való váltást legkésőbb a születésnap előtt egy nappal, telefonon kérjük jelezni, a 20 / 310 37 89-es telefonszámon.

Menetrend

Az alábbi menetrend példa egy 10 órakor kezdődő szülinapi zsúr ajánlott időbeosztására, mely természetesen a szülinapi zsúr valós kezdési időpontjához igazodik.

  9.30 – 10.00  Szervezők érkezése, helyszín elfoglalása, dekoráció

10.00 – 10.30  Vendégek érkezése, fogadása a helyszínen

10.30 – 12.00  Választott program (a szülinap díjának befizetése a pénztárnál)

12.00 – 13.00  Fakultatív program, tortázás, ünneplés, ajándékozás

13.00 – 13.30  Pakolás, helyszín elhagyása

A programok sorrendje a csoport igényeinek vagy az időjárásnak megfelelően változtatható!

Időpont foglalás

Időpontot foglalni munkanapokon 12:00 – 18.00 óráig lehetséges a (+36) 20-310-3789-es telefonszámon. A leterheltség miatt nem fogadott hívásokat természetesen visszahívjuk. A foglalás az írásos megrendelő aczel.gergely@bkvp.hu e-mail címre történő megküldésével válik véglegessé, melynek az alábbi adatokat kell tartalmaznia:

 • Név
 • Telefonszám
 • Email
 • Dátum/óra
 • Helyszín (Pavilon vagy Tűzrakó Katlan)
 • Ünnepelt keresztneve
 • Tervezett létszám
 • Korosztály (tól, ig)
 • Választott program
 • Cateringet igényel
 • Egyéb kérés

Kérjük ne küldjön írásos megrendelőt, anélkül, hogy az időpontot előzetesen egyeztette volna!

A telefonos foglalásokat egy hétig tartjuk fenn. Írásbeli megrendelő hiányában a foglalást egy hét után töröljük.

GYAKORI KÉRDÉSEK
Mennyibe kerül a felnőtteknek a program?

A felnőtteknek alap esetben nem kerül plusz költségbe a program. A szakvezetés során szabadon beléphetnek és együtt tarthatnak a gyerekekkel a Vadasparkba.

Hol van a pavilon?

A Pavilonunk a Vadasparkon kívül – a belső parkolótól kb. 50 méter távolságra a Vadaspark irányában, a Vadaspark Étteremmel szemben – helyezkedik el.

Lehet-e korábban jönni, díszíteni a pavilont?

Fél órával a meghirdetett program előtt a csoport rendelkezésére bocsátjuk a pavilont.

Hozhatunk-e magunkkal ételt és italt a születésnapra?

A csoport bármit hozhat magával, nincs megkötés. A vadaspark büféjéből azonban igény szerint rendelhetők hideg és meleg ételek és italok.

Kell-e előleget fizetni?

Nem kell. A díjat egy összegben fizethetitek a szülinapi buli napján.

Mikor kell fizetni?

Legkésőbb a szülinapi zsúr napján, a Vadasparkba vagy a Kalandparkba történő belépés előtt.

Mi van, ha kevesebb gyerek jött el?

Semmi. Csak annyi gyerek után kell fizetni, ahányan végül el tudnak jönni, de az alapdíjat az esetben is meg kell fizetni, ha a csoport létszáma nem éri el a 10 főt.

Hogyan lehet fizetni?

A Vadaspark pénztáránál a nyitvatartási idő alatt, a következő fizetési lehetőségek vannak:

 • készpénz
 • bankkártya
 • Sodexo által kibocsátott ajándék- és kultúrautalvány
 • MKB, OTP, K&H Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámlája

A pénztár nyitvatartási idején kívül a díj pontos összege a programvezetőnél készpénzben is kifizethető. Váltópénz a programvezetőnél nem áll rendelkezésre!