Medvexit

Szabaduló játék, egy kis Vadasparkos csavarral. Előre, a medvék megmentéséért!

Születésnap, családi program, csapatépítés, a szabadulós játék mindig biztos választás. Hát még, ha a  a szabad ég szolgáltatja a kulisszát, a természetismeret pedig a témát. Akcióban a medvékért!

!!JELENLEG NEM ÜZEMEL!!

A MedvExit a manapság igen nagy népszerűségnek örvendő szabadulós játékok mintájára készült, némi vadasparkos csavarral: ugyanis nem kiszabadulni kell, hanem éppen azt kell megakadályozni, hogy egy felelőtlen bajkeverő szabadon engedje Romulust, a medvét.  A körülbelül 1 órás játék sikeres megoldásához nem szükséges komoly lexikális tudás, a feladatok logikai jellegűek. A legbátrabbak sötétedés után is harcba szállhatnak a medvék megmentéséért. A MedvExit Junior 8 tól 14 éves korig várja a bátor csapatokat.  A játék a MedvExithez hasonló, a feladatokat azonban a korosztályi sajátosságokhoz igazítottuk. A helyszín jellegéből adódóan ajánlott zárt cipőben, az évszaknak megfelelően öltözködni. A csapatok létszáma nem haladhatja meg a 15 főt. Jelentkezéseket a program megkezdése előtt 24 órával áll módunkban felvenni! A MedvExittel kapcsolatos kérdésekkel, illetve a jelentkezéssel kapcsolatban forduljatok hozzánk a (+36) 70 670 7851-es telefonszámon, vagy írjatok a medvexit@bkvp.hu e-mail címre.
Időpont foglalás CSAK e-mailen keresztül érvényes.

Csoport Árak
2-5 játékos
21.000 Ft
6-8 játékos
28.000 Ft
9-10 játékos
33.000 Ft
10 játékos fölött a 11. játékostól, játékosonként +
3.100 Ft

A részvételi díj tartalmazza az egész napos vadaspark belépőt is! A Vadaspark nyitvatartási idején kívül a program díja kizárólag készpénzben vagy ajándékutalvánnyal fizethető.

A program ajándékutalványként is megvásárolható!

A játékoskedvű csapatokat előzetes időpont foglalás alapján tudjuk fogadni.