Örökbefogadás

Segíts, hogy segíthessünk
Örökbefogadás - Segíts, hogy segíthessünk!

Egyedi, állat- és környezetbarát ajándékot keresel? Ajándékozz virtuális örökbefogadást, amivel mosolyt csalhatsz szeretteid arcára, megörvendeztetheted a vadasparki állatokat, és kímélheted a bolygót is!

Az örökbefogadás összegével ráadásul kiválasztott állat jólétéhez is hozzájárulhatsz, hiszen a takarmányozásukra, az állatorvosi ellátásukra és a kifutóik rendszeres felújításara, a környezetgazdagításra fordítjuk azt.

Az örökbefogadók cserébe névre szóló „Zöld Diplomát” kapnak, és a választott időtartamnak megfelelően egy, vagy fél évig büszkélkedhetnek a „Vadasparki gondoskodó” titulussal, nevük pedig felkerül a Vadasparkban elhelyezett nevelőszülői táblára. Emellett két-háromhavonta hírlevelet is küldünk, amiben beszámolunk „kis kedvence” állapotáról, mindennapjairól.

Évente egyszer pedig egy különleges szülői értekezletet is rendezünk: a Nevelőszülők Napját, ahová minden örökbefogadót meghívunk, akik egy fő kísérőt is hozhatnak magukkal. Ezen a napon ingyen látogathatják meg kis/nagy védencüket, valamint megismerkedhetnek és beszélgethetnek gondozóikkal is.

Az örökbefogadás díja:

  • 9000 Ft/12 hónap

Ha kiválasztottad a megfelelő „állati személyt”, írj egy e-mailt a toth.aniko@bkvp.hu címre, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Az összeget az alábbi számlaszámunkra kérjük utalni: 11711003-20016715-00000000

Az egészségügyi helyzetre való tekintettel a Nevelőszülők Napját előreláthatólag nem fogjuk tudni megrendezni, amennyiben ez változik, minden nevelőszülőt értesítünk róla.