Örökbefogadás

Segíts, hogy segíthessünk
Örökbefogadás - Segíts, hogy segíthessünk!

Egyedi, állat- és környezetbarát ajándékot keresel? Ajándékozz virtuális örökbefogadást, amivel mosolyt csalhatsz szeretteid arcára, megörvendeztetheted a vadasparki állatokat, és kímélheted a bolygót is!

Az örökbefogadás összegével ráadásul kiválasztott állat jólétéhez is hozzájárulhatsz, hiszen a takarmányozásukra, az állatorvosi ellátásukra és a kifutóik rendszeres felújításara, a környezetgazdagításra fordítjuk azt.

Az örökbefogadók cserébe névre szóló „Zöld Diplomát” kapnak, és egy évig büszkélkedhetnek a „Vadasparki gondoskodó” titulussal, nevük pedig felkerül a Vadasparkban elhelyezett nevelőszülői táblára.

Évente egyszer pedig egy különleges szülői értekezletet is rendezünk: a Nevelőszülők Napját, ahová minden örökbefogadót meghívunk, akik egy fő kísérőt is hozhatnak magukkal. Ezen a napon ingyen látogathatják meg kis/nagy védencüket, valamint megismerkedhetnek és beszélgethetnek gondozóikkal is.

Az örökbefogadás díja:

  • 20.000 Ft/12 hónap/fő

Ha kiválasztottad a megfelelő „állati személyt”, írj egy e-mailt a toth.aniko@bkvp.hu címre, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Örökbefogadás igényléshez kérjük töltse ki az adatlapot, melyet itt tud letölteni. A kitöltött igénylőlap leadható a  pénztárunknál, vagy e-mailen a toth.aniko@bkvp.hu címen. Az örökbefogadás ára befizethető átutalással vagy személyesen pénztárunkban. A névre szóló örökbefogadást 10 munkanapon belül a megadott postacímre kiküldjük , vagy személyesen átvehető a Vadaspark pénztárában.

Az összeget az alábbi számlaszámunkra kérjük utalni: 11711003-20016715-00000000