Önkéntes Nap

Önkéntes nap

Minden évben két ősszel és tavasszal, egy-egy alkalommal barátainkkal, hűséges látogatóinkkal, támogatóinkkal együtt csinosítjuk, szépítjük, komfortosítjuk a Vadasparkot. Lefestjük, ami elkopott, szemetet szedünk, gyomlálunk és gereblyézünk.Családokat is várunk, kiváló feladatokat tudunk adni a legkisebbeknek és a legidősebbeknek is.

A délelőtti munka után jól esik a pihenő, a megfáradt munkásokat egy közös, jó hangulatú, zsíroskenyeres-teás ebédre várjuk, délután pedig csak élvezzük munkánk gyümölcsét, és olyan jól érezzük magunkat a Vadasparkban, ahogy szoktuk.

Az Önkéntes Napokon a előre bejelentkezett Önkénteseknek a belépés természetesen ingyenes.

Az Önkéntes nap pontos időpontjáról, és a jelentkezés menetéről jó előre tájékoztatást adunk honlapunkon és a közösségi médiában.

Önkéntes nap cégeknek

Cégek önkéntes csapatait is nagy szeretettel fogadjuk, a hasznos munkánál jobb csapatépítés nem létezik. Sajnos azonban szerszámokat, eszközöket nagy számban nem tudunk biztosítani, ezért céges önkénteseinktől azt kérjük, hogy az előre megbeszélt munka elvégzéséhez szükséges eszközöket (gereblye, lapát, ásó, talicska, ecset, festék, stb.) szerezzék be és hozzák magukkal. Ha ezeket az eszközöket a munka végeztével fel tudják ajánlani számunkra, az az egész éves munkánkhoz is hatalmas segítséget jelent.

Céges önkéntes napok ügyében kérjük keressék Mészáros Orsolyát a meszaros.orsolya@bkvp.hu e-mail címen vagy a (36)-20-663-7003-as telefonszámon.