BUDAKESZI KALANDPARK Vissza a fára!

Gyönyörű erdei környezetben, 6 különböző nehézségű pálya várja a kalandkeresőket!

Magasságot, izgalmakat kedvelő kalandorokat várunk a Budakeszi Kalandparkban. Gyönyőrű erdei környezetben, 6 különböző nehézségű pályával várjuk a kalandot keresőket. 60 állomásos, komplex akadálypályánkon minden korosztály megtalálhatja magának a kihívást. A hidak, függő- és csúszópályák kialakítása garantáltan emlékezetes szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Pályák
Gyakorlópálya

A - A biztonságért felelős kollégáink ezen a pályán mutatják be és tanítják meg a hevederek, csúszkák használatát, és itt ismertetik a mászás legfontosabb szabályait is.

Gyerekpályák (100 - 140 cm-s testmagasságig)

B, B2 - A gyerekek pályái 1-1,5 méteres magasságban húzódnak végig, közel 30 változatos akadályt kell legyűrni. A szülők a gyerekeket a földön sétálva kísérhetik, közös mászásra azonban ezeken a pályákon sajnos nincs lehetőség. A pályák kizárólag 100 cm-es testmagasság felett használhatóak.

Felnőtt pályák

C - A diákok és felnőttek a C pályán kezdhetik próbára tenni magukat, ami 16 akadályból áll és 2-2,5 méteres magasságban lett kialakítva. Kedvelt akadályai a medvehordó, a gólyaláb, a tarzanlengés és a birodalmi lépegető.

D - Haladó pálya, elsősorban 14 év feletti vendégeink számára. 16 akadállyal és 6 méteres magasságával igazán meghatározó élmény mindenkinek. Ezen a pályán 14 év alatti vendégek is próbára tehetik magukat, amennyiben felnőtt kísérő is felmegy velük a pályára

E - Extrém pálya, melyet csak 18 év feletti vendégeink használhatnak. Az E pálya akadályai komoly fizikai erőt, kitartást és ügyességet igényelnek. A 8 méteres magasságot egy függőleges hálón való felmászás után érhetik el a vendégek, ahonnan 14 akadály leküzdésével jutnak el az utolsó, 90 méter hosszú csúszó akadályhoz.

F - Ez a pálya csak csúszó akadályokat tartogat a vendégek számára, 6 méteres magasságból indulva 9 csúszást követően érkeznek meg a földre a vendégek. Ezt a pályát csak azok használhatják, akik már elmúltak 10 évesek.

Biztonság

A Kalandparkot csak ZÁRT RUHÁZATBAN ÉS CIPŐBEN lehet használni! A pályák használat előtt szakképzett animátoraink öltöztetik be a látogatókat speciális, az előírásoknak megfelelő felszerelésbe. A mászás megkezdése előtt rövid, de alapos oktatást biztosítunk. Ennek időtartama nem számít bele a mászásba. A kötélpálya rendszer alatt folyamatosan cirkálnak mentővizsgával rendelkező kollégáink, akik szükség esetén segítséget nyújtanak az elbizonytalanodott mászóknak. 18 éven aluliak a Kalandparkot csak felnőtt kíséretében látogathatják! Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése mindenki számára kötelező, aki felszerelést kap és használja a pályát. 18 évesnél fiatalabb vendégeink számára a felnőtt kísérőnek kell kitöltenie és aláírni.

Letöltöm
Nyitvatartás
Nyitva tartás
A Kalandpark az őszi időszakban (09.01.-10.30.) csak hétvégén tart nyitva.  Hétköznap csak 10 fő feletti csoportokat tudunk fogadni, amihez előzetesen időpontot kell foglalni, amit az oldal alján az "Időpontot foglalok" feliratra kattintva lehet elérni.
Jegyárak

Kalandpark

Kalandpark

+ Vadaspark

Felnőtt / 1 óra
5.500 Ft
6.900 Ft
Gyerek / 1 óra
100-140 cm-s testmagasságig.
4.200 Ft
5.300 Ft
Diák / 1 óra
140 cm-s testmagasság felett. Érvényes diákigazolvány bemutatása és 18 éven aluliak esetében felnőtt kísérő szükséges!
4.800 Ft
5.900 Ft
Családi / 2 óra
2 felnőtt és 1 gyerek vagy diák részére
15.500 Ft
18.000 Ft
Családi kiegészítő / 2 óra
Minden további 14 éven aluli gyereknek vagy diáknak
4.400 Ft
4.600 Ft

CSOPORTOS JEGYÁRAK

Felnőtt / 1 óra
5.000 Ft
6.600 Ft
Gyerek / 1 óra
100-140 cm-s testmagasságig. Legalább 10 fős, szervezett óvodai, iskolai vagy gyerekcsoportok részére. A csoportokkal minden 10 gyerek után egy fő felnőtt kísérő díjmentesen léphet be.
3.800 Ft
4.400 Ft
Diák / 1 óra
140 cm testmagasság felett. Legalább 10 fős, szervezett csoportok részére. Nappali tagozatos diákigazolványok bemutatása és felnőtt kísérő szükséges.
4.400 Ft
5.500 Ft
Diák / 2 óra
140 cm testmagasság felett. Legalább 10 fős, szervezett csoportok részére. Nappali tagozatos diákigazolványok bemutatása és felnőtt kísérő szükséges.
6.200 Ft
6.600 Ft
Felnőtt / 2 óra
6 600 Ft
7 700 Ft

FOGLALNI MINIMUM 72 ÓRÁVAL A TERVEZETT PROGRAM ELŐTT SZÜKSÉGES!

CSAK A 10 FŐ FELETTI CSOPORTOKNAK SZÜKSÉGES IDŐPONTOT FOGLALNI. 10 FŐ ALATT NEM SZÜKSÉGES/NEM LEHETSÉGES A FOGLALÁS. 10 FŐ ALATTI KALANDPARKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL ESETÉN ELEGENDŐ, HA A BEJÁRATNÁL MEGVESZIK A JEGYEKET HOZZÁ.

A 2 órás program foglalásához az online regisztráció során egymás utáni két órát szükséges befoglalni. Ellenkező esetben csak 1 órás programnak minősül!

Kalandparkot csak ZÁRT RUHÁZATBAN ÉS ZÁRT CIPŐBEN lehet használni!

18 éven aluliak a Kalandparkot csak felnőtt kíséretében használhatják!

Csoportokat kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján tudunk fogadni!