Megközelítés

A Budapesthez simuló hegyek közti völgyben megbújó Budakeszi Vadaspark a budapesti Széll Kálmán tértől mindössze húsz percnyire található.

Cím 2092, Budakeszi 0210/12 hrsz.

GPS: 47.521923 / 18.935854

Tömegközlekedéssel

22, 222 és 22A jelzésű autóbusz

A Széll Kálmán térről induló buszról Budakeszi határában a Szanatórium utcánál leszállva, mintegy húsz perces, többnyire erdőn át vezető, kényelmes sétával érhető el a vadaspark bejárata.

Gépjárművel

Busszal, gépkocsival, motorral érkező vendégeink a Vadaspark bejáratától néhány méterre lévő, 300 autó befogadására alkalmas belső, vagy a 200 jármű befogadására alkalmas külső parkolóban tudnak parkolni. A külső parkolóból a bejárat 10 perces könnyű sétával érhető el. A belső parkolóban lévő autók biztonságát térfigyelő kamerák segítik, de a parkoló autókért, és az autókban hagyott értéktárgyakért a Budakeszi Vadaspark nem vállal felelősséget. A Parkoló Szabályzatát itt olvashatja.

Figyelem! A parkolás a belső parkolóban hétvégén, ünnep- és szabadnapokon díjköteles!

Autóbusz: 2000 Ft/nap

Gépkocsi: 1400 Ft/nap

Motorkerékpár: 600 Ft/nap

A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Mozgássérült vendégeink részére a belső parkolóban két parkolóhely van ki kijelölve.

Kérjük, hogy gépjárműveikkel csak a kijelölt helyeken parkoljanak, a megállni tilos táblák hatálya alá eső szakaszokat hagyják szabadon!

 

Kisvasúttal

Gyermekvasút Vadaspark megálló – Budakeszi Vadaspark (2.2 km – 33 perc)

A megállótól, kb. 100-m-re található útjelző táblánál a sárga + – jelzésre kell rátérni, a Budakeszi út fel. Az utat elérve a Páduai Szent Antal szobornál átkelve, egy erdei ösvényen haladva újra csatlakozunk a sárga + jelzésre, amely áthalad a „Csacsi réten”. Itt választhatjuk, a vadasparkba vezető aszfaltozott utat, amin kb.500 méter a főbejárat. Illetve a sárga + jelzésen maradva egy kis kerülővel juthatunk ki a Szilfa-tisztásra, majd a park kerítése mentén a főbejárathoz.

 

Gyalogosan, kirándulva

A Budakeszi Vadaspark könnyen megközelíthető gyalog is, számos turistaútvonal érinti, vagy halad keresztül rajta.

Adyliget – Budakeszi Vadaspark (2.8 km – 42 perc)

Adyliget felől, a Budakeszi Vadaspark a piros, illetve piros + – jelzésen, érhető el, érintve a Petneházy rétet. A jelzés a Szilfa-tisztás sarkán ér össze a sárga + jelzéssel, amellyel közösen a vadaspark főbejárata felé haladnak.

János-hegy, Erzsébet-kilátó – Budakeszi Vadaspark (3.3 km – 49 perc)

A kilátótól, a piros jelzésen indulva érjük el a Pozsonyi-hegy alatt a Jánoshegyi utat, itt csatlakozva a sárga + jelzésen kell tovább haladnunk, egy darabig a sárga jelzéssel párhuzamosan. Majd a sárga jelzést elhagyva, a sárga + követve, a Páduai Szent-Antal szobrot elhagyva, a Budakeszi úton átkelve, érjük el a Csacsi rétet, ahonnan aszfaltúton, vagy a turistaúton 800 méter múlva el érjük a főbejáratot.

Budakeszi Főtér – Budakeszi Vadaspark (2.9 km – 32 perc)

Budakeszi Főtérről, a Budakeszi úton, Pest felé felsétálva, a Szanatórium utcán kell besétálni, majd az aszfaltozott utat követve, ami a vadaspark főbejáratáig vezet.