Online jegyvásárlási lehetőség

A Budakeszi Vadaspark is halad a korral és szem előtt tartjuk a látogatóink változó igényeit és hogy a jegyvásárlás mindenki számára a legkényelmesebben történhessen. A jegyvásárlás sosem volt még ilyen egyszerű és változatos. A helyszíni jegyvásárlás mellett, belépőink elérhetőek a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. mobilapplikációjában is, vagy a Ticketbase online felületen is.

Az online jegyvásárlási lehetőségekkel kényelmesebbé tettük a belépőink megvételét, akár otthon, a kanapéról is pár perc alatt hozzá juthat belépőinkhez. Akik pedig a helyszíni jegyvásárlás preferelják, azok számára pedig csökken a főbejáratnál a sor hossza, hiszen látogatóink egy rész immár online beváltott jeggyel is be tud lépni, sorban állás nélkül.

Ha mobilapplikáción keresztül, vagy a ticketbase online felületén keresztül vált jegyek, a főbejáratnál csak a sor elejére kell sétáljon és a kapunál a jegyellenőrnek bemutatni a digitális jegyét és már be is léphet hozzánk.

A Nemzei Mobilfizetési Zrt. applikócióját az alábbi QR kód beolvasásával töltheti le:

Köszönjük a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-nek az együttműködést.

A Ticektbase honlapján található jegyeinket az alábbi linken érik el: https://ticketbase.eu/partner/budakeszi-vadaspark-28

Share on facebook
Share on email