Töltekezz Zöldben!

Szabadtéri magán rendezvények a Budakeszi Vadasparkban

Ha igazi kikapcsolódást, maradandó “zöld-élményt” szeretnél nyújtani kollégáidnak, ügyfeleidnek, családodnak, barátaidnak, akkor válaszd az erdő-adta csodálatos lehetőséget! A Széll Kálmán tértől 20 percre, egyedülálló természeti környezetben várjuk azokat, akik különleges helyszínen szeretnének nagy, vagy még nagyobb szabású programot szervezni, akár több ezer résztvevővel. Rendezvények megtervezését, megvalósítását nem csak helyszínnel, hanem teljes körű rendezvény szolgáltatásokkal is tudjuk  segíteni.

Rendezvényhelyszínek

SZILFA TISZTÁS

Az erdővel körbeölelt, tágas tisztás több ezer fős családi napok, céges rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Ezen a hatalmas területen a programlehetőségeknek tényleg csak a fantázia szab határt. A Szilfa tisztásról 6-8 perces sétával a Vadaspark szolgáltatásai is elérhetőek.

Befogadóképesség: 2.500 fő

SZIKLAUDVAR

A park bejáratától 2-3 perc sétára található a látogatók elől elzárható terület, ami egy hatalmas sziklafal előtt terül el. Nagyobb rendezvények is kényelmesen elférnek a lenyűgöző természeti díszletek között.

Befogadóképesség: 1.000 fő

PIHENŐPARK

A Budakeszi Kalandpark mellett található szellős és nyitott pihenőparktól pár lépés csak a Vadaspark bejárata. Nagyobb méretű sátor felállításához kifejezetten erre a célra vízszintesen kialakított, füves terület áll rendelkezésre. Emellett a kissé lankás domboldal – adottságainak köszönhetően – kiválóan alkalmas előadások, céges rendezvények, családi napok, bemutatós programok megrendezésére.

Befogadóképesség: 700 fő

TŰZRAKÓ KATLAN

A Pavilonhoz közel, a Budakeszi Kalandpark mellett található a madárdaltól hangos Sziklaterem, amely vadregényes környezetben várja a születésnapot ünneplőket, baráti társaságokat, csapatépítő tréningeket. Egyszerre hét tűzrakóhelyen van lehetőség bográcsozásra, szalonnasütésre. A helyszínen fedett esőbeálló, padok, asztalok, hűtőláda biztosítják a rendezvény kényelmét.

Befogadóképesség: 50 fő

Programlehetőségek

ÁLLATOS PROGRAMOK

Kicsik és nagyok legnagyobb örömére a Budakeszi Vadaspark bővelkedik olyan programokban, ahol az állatok a főszereplők. Hatalmas népszerűségnek örvend az “Állatijó bemutató”, melyben többek között róka, borz, nyest és rajtuk kívül még sokan mások is “fellépnek”. Szintén nagyon népszerű az interaktív madarászpult, ahol sok mindent megtudhatnak szárnyas barátainkról. Igény szerint ennek a programnak része lehet galambreptetés is.

AKTÍV PROGRAMOK

Aki különleges, aktív programra vágyik, nálunk megtalálhatja a számítását! Kerékpáros, slackline és egyéb ügyességi pályáinkon bárki kipróbálhatja magát, tesztelheti egyensúlyérzékét, ugyanakkor a mocsárjárást, vagy a gólyalábon való gyaloglást is kedvére gyakorolhatja. A kimerítő sportolás után pedig a főzőversenyen készült bográcsos ételek segítenek az energia pótlásában.

GYEREKPROGRAMOK

Vicces, érdekes, szórakoztató játékokkal, képességfejlesztő programmal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt.  Az előadóművészet iránt érdeklődőket bábelőadással, óriásbuborék bemutatóval, bohócokkal, koncertekkel várjuk. A kis kézművesek nemezelhetnek, rajzolhatnak, szappankőből állatfigurákat faraghatnak erdei alkotóműhelyünkben. A logikai megoldások kedvelőit izgalmas fejtörők, kvízkérdések, ördöglakatok várják. A mozgékonyabb kisemberek rodeóbikán, ugrálóvárban fáraszthatják magukat. A programok sora igény szerint folytatható…

KALANDPARK

Magasságot és izgalmakat kedvelő kalandorokat várunk a Vadaspark mellett fekvő Budakeszi Kalandparkba! A legbátrabbak a mélységre és gravitációra fittyet hányva teszik meg a kalandokkal teli kötélpálya utat fától-fáig, amely nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek alulról látszik… A Kalandpark gyönyörű, erdei környezetben, hat különböző nehézségű pályával várja a mászni és csúszni vágyókat.

Catering

Rendezvényeinken arra törekszünk, hogy étel- és italkínálatunk maradéktalanul megfeleljen a csoport igényeinek. Igyekszünk, hogy minden alkalommal az esemény stílusához és a környezethez leginkább passzoló menü kerüljön összeállításra. A legegyszerűbb zsíroskenyértől kezdve, a bográcsos és grilles, szabadtűzön készült ételeken át a többfogásos, svédasztalos menüig bármit megvalósítunk. Italaink széles választékával, fröccsökkel, szörpökkel, limonádékkal, koktélokkal garantáljuk, hogy senki nem marad szomjas.

 

Rendezvény szolgáltatások
 • Rendezvény sátrak: 9 m2 – 5.000 m2
 • Rendezvény bútorzat: sörpadok, bankett asztalok, mobil pultok, könyöklők
 • Professzionális színpad, hang-, és fénytechnika
 • Installáció
 • Mobil WC, mobil kézmosó
 • Mentőszolgálat
 • Elektromos hálózat
 • Környezetbarát eszközök, szelektív hulladékgyűjtés, szemétszállítás
 • Regisztráció szervezés
 • Ruhatár
 • Parkoltatás

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenünk, az alábbi elérhetőségek bármelyikén szívesen adunk további felvilágosítást:

E-mail: rendezveny@bkvp.hu

Telefon: +36-20/310-37-89

Árajánlatot az igények pontos felmérése és a helyszín közös bejárása után tudunk adni.