Mikulás jön a Vadasparkba!

December 4-én megérkezik a Mikulás a Vadasparkba is! Ne hagyjátok ki az alkalmat, hogy találkozhassatok a Télapóval. Jöjjenek kicsik, nagyok, hisz a Fehérszakállú nem üres kézzel érkezik.

Gyertek el December 4-én a Vadasparkba, hogy találkozhassatok a Télapóval. Szuper ajándékcsomagokkal várja a gyerekeket.
Hó hiányában szánját rénszarvasai helyett csodaszép paripái húzzák, melyen lévő utazást a gyerekek is kipróbálhatják az ajándékosztás után.

A Télapó érkezését hű Manója konferálja fel, pár kedves, téli gyerekdal közös éneklésével fűszerezve. Miután megérkezett a Nagyszakállú, a jelen lévő gyerekeknek ajándékot oszt, de ezzel sincs vége a programnak, hiszen utána Télapónk körbesétálja a Vadasparkot, nagy állatbarát lévén megnézi, hogy hogy vannak a jószágok, persze nem egyedül. A gyerekek és a közönség társaságában. No de nem szabad túl sokáig marasztalni a Mikulást, rengeteg más helyre is el kell jusson, hogy mosolyt csaljon a gyerekek arcára, így 12 órakór szomorú búcsút kell vennünk a Fehérszakállastól.
Csüggedni viszont senki se csüggedjen, mert a program még nem ért véget. 10-15 óráig a Budaörsi Rendőrkapitányság tart interaktív, szórakoztató programot, játékokkal, kicsiknak, nagyoknak egyaránt.
A program zárása képpen pedig 15 órakór egy aranysakál látványetetést tartunk, Mucika művésznőnk főszereplésében.

Részletes program:

9:00 – Kapunyitás

9:30 – A Mikulás érkezésére hangolódás a Mikulás Manójával (Színpad)

10:00 – A Mikulás érkezése, ajándékosztás (Színpad)

11:00 – Séta a Mikulással a Vadasparkban

12:00 – Búcsú a Mikulástól

15:00 – Sakál látványetetés

10:00 – 15:00 – Budaörsi Rendőrkapitányság interaktív játékokkal (Szaletli)

 

14 éven aluli gyerekek számára a belépés csak 100 Ft, jelképes összeg.

Csak korlátozott számú Mikulás csomagot tudunk kiosztani, de senki se marad ajándék nélkül 😉

Kérjük, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel, a program alatt, a színpadon, maszk használata ajánlott. Legyünk tekintettel a létszámra, egymásra is és mások gyerkőceire is.

Megéréteteket köszönjük! 🙂