Kalandozz éjszaka a Budakeszi Vadasparkban!

Régóta álmodozol egy éjszakai kalandtúráról? Szeretnéd tudni, hogy mitől fényvisszaverős az éjszakai állatok szeme? Kíváncsi vagy, hogy a baglyok mit csinálnak az éj leple alatt? Ha igen, és nem félsz a sötétben, gyere el márciusban és áprilisban péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére és vesd bele magad az éjszakai élet titkaiba – kicsit másképp.

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai szakvezetések során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a Vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az éjszakai életmódot folytató állatok titkos és kalandos életét leshetik meg, akiknek azután kezdődik a napjuk, miután mi már nyugovóra tértünk. Az éjszakát a máskor nem hallható neszezések, kaparások, horkantások, és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.

Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai:

2019. március  1., 8., 15., 22., 29.

Gyülekező a Főbejáratnál 17:45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 21:00-ig tart.

Március 15-én a gyülekező 18.45-kor van és 19.00-tól indul a program!

2019. április 5., 12., 19., 26.,

Gyülekező a főbejáratnál 18:45-től. A program 19.00-kor kezdődik és  kb. 22:00-ig tart.

A meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoport indul. Jelentkezni a Vadaspark honlapján keresztül lehet. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg a regisztráltak!

Az Éjszakai szakvezetésre a felnőttjegy 2600 Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1200Ft.