Halloween – Október 31.

Halloweeni program a Vadasparkban!

Idén is megrendezzük sokak által kedvelt programunkat, a Vadasparki Halloweent.
Október 31-én 17:00 órakor újra megnyílnak a Vadaspark kapui, hogy minden érdeklődő egy hátborzongató és izgalmakban gazdag éjszakát tudjon eltölteni erdei környezetben.
Mi vár rád, ha ellátogatsz hozzánk? Izgalmas látványetetéseket nézhetsz meg, mint a medve, farkas, sakál, de olyanokat is, melyeket a hétköznapok során nem láthattál. Például róka és hiúz.
A színpadunkon az éjszaka állatait mutatja be az Állati Jó Bemutató, de szakvezetések is lesznek borzongó témákban. Gondoltunk természetesen a családokra is, ezért lesz egy gyerekbarát vezetett túránk, majd a későbbi órákban egy 18+ -os szakvezetés is vár azokra, akik szeretik a rémtörténeteket.

Egész estés programjainkon találkozhattok különleges nemszeretem állatokkal, mint óriási sáskák, skorpiók, csótányok, kukacok, kígyók és a bátorságukat is próbára tehetik azok, akik szeretnék. Ti meg mernétek őket fogni?
Mindezek mellett megismerkedhettek hazai vadfajainkkal, szőreikkal, koponyáikkal, agancsaikkal,, szarvaikkal. Hozzáérhettek, megfoghatjátok őket.
Akik nem csak borzongani, hanem új ismereteket szerezni és játszani is jönnek hozzánk, azoknak egész biztosan nagyon fog tetszeni a Picinke játszóház izgalmas, interaktív társasjátékaival, vagy például a Kristály Kuckó, ahol rengeteg, különböző gyönyörű kristályokról tudhattok meg soha nem hallott legendákat.

Aki pedig nem érzi elég ügyeskezűnek magát, hogy kifesse magát Halloweenre, az se csüggedjen, mert egy arcfestő is vár Rátok a programon.
No de nem lövünk le minden poént, a többi program legyen meglepetés 😉
Figyelem! Aki teljes jelmezben érkezik, az a belépő árából 50%-os kedvezményt kap! (Csak a teljes jelmezt fogadjuk el. Egy boszorkány sapi, vagy egy Harry Potter szemüveg nem számit teljes jelmeznek 😉 )
Részletes program:
17:00 – Kapunyitás
17:30-17:45 – Róka látványetetés
18:00-18:45 – Állati Jó Bemutató
19:00-19:30 – Halloweeni szakvezetés (gyerekbarát)
19:45-20:00 – Medve és farkas látványetetés
20:15-20:30 – Sakál látványetetés
20:30-20:45 – Hiúz látványetetés
21:15-21:45 – Halloweeni szakvezetés (18+)
21:00 – Pénztárzárás
22:00 – Kapuzárás
Egész estés programjaink (17:00 – 22:00):
– Tapi-Zoo (szőrök, koponyák és más hátborzongató dolgok)
– Picinke játszóház
– Nemszeretem állatok
– Kristály-kuckó
– Baltazár pult
– Arcfestés
– További meglepetés programok (nem lőjjük le az összes poént 😉 )
Jegyárak:
Felnőtt – 3600 Ft
Gyerek – 1700 Ft
(A jegyeket a helyszínen a pénztárban tudják megvásárolni.)
De egy dologban biztosak lehettek…Állatian hátborzongató lesz!