Halloween a vadasparkban

Különleges esti programokkal készül a Budakeszi Vadaspark Halloween alkalmából. Október 31-én, vasárnap sötétedés után a látogatók megismerkedhetnek többek között a Vadaspark ragadozóinak éjszakai életével, a legbátrabbak pedig próbára tehetik magukat a Bátorságpróbánkon az új szaletlinél.

Halloween éjszakáján a Vadaspark látogatói farkas, medve, hiúz és sakál látványetetést nézhetnek végig, valamint Állatijó bemutatón, vagy Halloweeni szakvezetésen vehetnek részt. A sötétben zajló programokat nemcsak az teszi különlegessé, hogy a szakvezetések során rengeteg érdekesség hangzik el a kis- és nagyragadozókról, hanem az is, hogy a Vadaspark munkatársai boszorkánynak, vámpírnak és egyéb mesebeli lényeknek öltözve várják és kalauzolják a látogatókat.

Az egész estés interaktív pultoknál kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik bátorságukat, például a Tapi-Zooban, ahol különböző állati „alkatrészeket” vizsgálhatnak meg testközelből. A legbátrabbak pedig csótányok és kukacok közé nyúlhatnak egy kis meglepetés ajándékért cserébe.

A Menő menyét játszóház pultunknál játszva tanulhattok a menyétfélékről, próbára tehetitek magatokat, hogy Ti mennyire vagytok menő menyétek 😉

Tudtátok, hogy a hangyák mennyire hasonlítanak ránk? Milyen érdekes és komplex életet élnek? Ha szeretnétek többet megtudni róluk és egy kis játékkal tanulni róluk, akkor A hangyák izgalmas világa pultot se felejtsétek ki!

A programokon való részvétel a belépő árán felül ingyenes, azok a gyerkőcök akik pedig jelmezben érkeznek, fél áron léphetnek be a Vadasparkba.

FIGYELEM! Halloween éjszakáján a Dínópark NEM tart nyitva!

Részletes program:

17:00 Kapunyitás

17:30-18:30 Állati jó bemutató (Színpad)

18:45-19:00 Farkas látványetetés

19:00-19:15 Medve látványetetés

19:30-20:30 Halloweeni szakvezetés (Indulás a Főbejárattal szembeni nagy térképtől)

20:00-20:15 Hiúz látványetetés

20:15-20:30 Sakál látványetetés

20:30-21:30 Állati jó bemutató (Színpad)

21:00 Pénztárzárás

22:00 Kapuzárás

 

Egész estés programjaink a Főbejárat melletti szaletliben:

17:00-22:00

– Tapi-Zoo (szőrök, koponyák, csontok és sok más hátborzongató dolog)

– Bátorságpróba

– A hangyák izgalmas világa

– Jótékonysági vásár

– Menő menyét játszóház

Belépő:

Gyerek (2-14 éves korig) 1 400 Ft
Felnőtt 2 800 Ft