Föld napja – Ovi, suli program – Április 11-12.

Budakeszi Vadaspark a Föld Napja alkalmából úgy szeretne tisztelegni bolygónk sokszínűsége és megóvása előtt, hogy iskolás és óvodás csoportoknak kínál különleges, szakvezetéseket, túrákat Április 11-12 között. Hiszen fontosnak tartjuk, hogy már a legkisebb korosztálytól elkezdjük a természetszeretetre nevelést.

Gyertek el Ti is Április 11-12-e között és egy különleges szakvezetés keretein belül töltődjetek fel a tavaszi erdőben és figyeljük meg együtt, hogy milyen változások mentek végbe amióta beköszöntött a tavasz.

Ovis és iskolás csoportok jelentkezését várjuk a Föld Napja tematikus napjainkra április 11-12 között bármelyik nap. Mit kap a csoport ha jelentkezik? Egy 1 órás (korosztálytól függően, a nagyon piciknek rövidebb) szakvezetést a Vadasparkban, ahol megismerkedünk néhány erdőlakóval közelebbről is. Megnézzük az erdőt és lakóit, hogy hogyan is működik, mint egy hatalmas, lélegző élőlény, hogyan élnek szoros kapcsolatban a növények, állatok, gombák.
A Vadasparkban teszünk egy kellemes sétát, megismerjük hazai vad fajainkat és megtanuljuk az erdő körforgását, hogy bizony minden apró elemnek jelentősége van a természetben.🦌

Végül pedig megtanuljuk, hogy kicsik és nagyok, mi emberek hogyan tudjuk megóvni az erdőket és a bolygónkat, hogyan tudunk vigyázni a természetre és kincseire.

A programra e-mailen keresztül lehet jelentkezni: szakvezetes@bkvp.hu
A program díja 16 000 Ft/csoport.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csak korlátozott számban tudunk csoportokat fogadni a program keretein belül.

Várunk mindenkit szeretettel egy tavaszi feltöltődésre! 🙂

A programváltozás jogát fenntartjuk.
A program ára a belépő jegyeken felül értendő.