Éjszakai szakvezetés – 2024 tavasz

Az éjszakai szakvezetés során a látogatók szakvezető kíséretében bepillantást nyerhetnek a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. A nálunk lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutint: esznek, játszanak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek.

Bárki részt vehet az éjszakai túrákon, aki nem fél a sötétben, és szereti a kalandokat. A hátizsákban feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem-, vagy fejlámpa), de a forró teával töltött termosz, meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon!
A programot 7 éves kor felett ajánljuk.

A program kb. 2-2,5 órás, maximum 50 fős csoport indul.

Időpontok:

Nagyvadak Éjszakája

Ezen a szakvezetésen sétát teszünk a Bagoly soron és a Nagyvadas körletben, ahol a macskabaglyok, hóbaglyok, fülesbaglyok, kuvik, sünök, őz, muflon, vaddisznó, dámszarvas, medve, farkasok és gímszarvas záróra utáni életével ismerkednek majd a látogatók.

Március 15.  (Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20:30-ig tart.)

Március 29. (Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20:30-ig tart.)

 

Varázslatos Állatok

Ezen a túrán olyan Vadasparkban élő állatokat mutat majd be a szakvezető, akik valamilyen szempontból “varázslatosak”; boszorkányok és varázslók állataival ismerkednek a túrázók, és olyan állatokkal, akikhez régi, illetve most is élő hiedelmek kapcsolódnak. A különleges séta során a vadmacska, sakál, holló, róka, patkányok, nyestkutya, baglyok, galambok, gímszarvas, farkasok és a medve éjszakai életébe pillantanak bele a résztvevők.

Március 22. (Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20:30-ig tart.)

Április 5. (Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20:30-ig tart.)

 

Jegyár: Egységes 3 700 Ft mindenki részére, 2 éves kor felett.

jegyeket csak ONLINE van lehetőség megvásárolni. ITT tudják megvenni a jegyeket.

Figyelem! Csak a kifejezetten, erre a programra vonatkozó jegyeket tudjuk elfogadni a programon. A jegyek nevénél jelezve van dátummal, hogy összetéveszthetetlen legyen.

 

(Előfordulhat, hogy a levelezőprogramok, a jelentkezést visszaigazoló e-mailt a spam mappába teszik. Amennyiben nem kaptak visszaigazolást, kérjük ellenőrizzék ezt.) 

EXKLUZÍV ÉJSZAKAI SZAKVEZETÉS CSOPORTOKNAK Legalább 25 fős csoportok részére előre egyeztetett napokon külön szakvezetést is indítunk. Az exkluzív csoportvezetésekre a joba.katalin@bkvp.hu e-mail címen lehet regisztrálni.

A program, eső esetén is megtartásra kerül!

 

A programváltozás jogát fenntartjuk.
A programra csak a kimondottan erre az eseményre szóló jegyek érvényesek.
Bérleteket, ajándékjegyeket nem tudunk elfogadni, kedvezménnyel nem összevonható.