Ébredő Erdő (Ovi-suli program) – Március 21-22.

Lassan vége a hosszú, szürke napoknak. Melegszik az idő, nyúlnak a nappalok és egyre többet süt a NapÉbred a természetébred az erdő, a téliálmot alvó állatok előbújnak, rügyeznek a fák, bokrok és megjelennek az első tavaszi virágok.
Ilyenkor felüdülés kimozdulni a természetbe és magunkba szívni a tavasz illatát 🙂
Gyertek el Ti is Március 21-22. között és egy különleges szakvezetés keretein belül töltődjetek fel a tavaszi erdőben és ismerjétek meg, hogyan ébred fel a természet.

Ovis és iskolás csoportok jelentkezését várjuk az Ébredő Erdő tematikus hetünkre március 21-22. között bármelyik nap. Mit kap a csoport ha jelentkezik? Egy 1.5 órás (korosztálytól függően, a nagyon piciknek rövidebb) szakvezetést a Vadaspark körüli erdőben, majd pedig a Vadaspark Kisragadozó körletébe érkezve felfedezünk néhány közönség-kedvenc állatot.
Megnézzük, hogyan ébred márciusban az erdő, hogyan nyitja ki álmos szemeit a természet egy hosszú alvás után. Egy rövid, játékos barangolással kezdünk a közeli erdőben, ahol felkutatjuk az erdő kincseit, hogy kik lakják az erdőt.
Ki rágta meg azt a tobozt? Ki hagyta azt a lábnyomot? Ki vesztette el ezt a tollat?
Testközelből tapasztaljuk meg, és vizsgáljuk meg, hogy milyen jelekből tudhatjuk, hogy bizony az erdő ébredezik már.
Miután tettünk egy kis túrát a természetben, visszatérünk a Vadasparkba, hogy megnézzük közelről is az erdő lakóit is róluk is tanuljunk pár érdekességet játékosan. Megnézzük a tobozrongálás tettesét, hogy kik hullajtották el a tollaikat és hogy kik azok még, akik settenkedhetnek még az erdő mélyén.

A programra e-mailen keresztül lehet jelentkezni: szakvezetes@bkvp.hu
A időpontot foglalni és a program díjáról e-mailben lehet érdeklődni.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csak korlátozott számban tudunk csoportokat fogadni a program keretein belül.

Várunk mindenkit szeretettel egy tavaszi feltöltődésre! 🙂

A programváltozás jogát fenntartjuk.
A program díján felül a belépőjegyek megváltása is szükséges.