2022 Állatkertek éjszakája a Budakeszi Vadasparkban

Felkészültél egy igazán felejthetetlen élményre? Egy éjszakai kalandra a vadállatok között? Akkor látogass el hozzánk a nyár utolsó péntekén, Augusztus 26-án!

Pillants bele a vadasparki lakók éjszakai életébe, nézd meg mi történik zárás után a kerítések mögött!
Szeretnél egy igazán kulisszák mögötti élményt? Szeretnél többet megtudni az állatok éjszakai életéről? Vagy esetleg egy kis borzongásra vágysz? Jó hírünk van, mert az Állatkertek éjszakája programunk akkor pont Neked való!

18:30-tól már várjuk az érdeklődőket. Megnézhetitek több állatunk tréningjét is, olyanokat is, akiket nem láthattok minden nap a látványetetéseken! Láttátok már, hogy milyen trükköket tud Csabi hiúzunk és hogyan lehet puszta kézzel oltást beadni neki? Zsákbamacska tréningekkel is készülünk nektek, de hogy ki/kik is lesznek a főszereplői, az maradjon még titok 😉  Érdemes megnézni őket és a többi állat tréninget is, mert biztosíthatunk, hogy nagy élmény lesz 😉

Színpadunkon az alkalmazkodás nagymestereivel ismerkedhettek meg az Állati jó bemutató jóvoltából.
Két izgalmas szakvezetéssel is várunk benneteket, melyek az éjszaka madarai és nagyvadjai közé kalauzol el Titeket, majd pedig engedjétek el magatokat elveszni a csillagok világában és ismerkedjetek meg az éjszakai égbolt állataival 😉

Egész estés programjainkkal pedig többek között, a bejárat mellett újonnan épült foglalkoztató térben várunk Titeket:
– Tapi-Zoo asztalunknál izgalmas állati alkatrészeket foghattok kézbe és tanulhattok érdekességeket a “gazdáikról” (valódi szőrök, koponyák, agancsok, tollak, stb.)
– Ismerkedj meg Málnával! Ki az a Málna? Nos, ha ellátogattok, megtudhatjátok 😉 De azt elárulhatom, hogy biztosan imádni fogjátok.
– Találkozzatok testközelből híres zoopedes állatainkkal és tudjatok meg róluk minden kulisszák mögötti titkot.
– Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást nyújtanak a Picinke játszóház társas és logikai játékai.

A hiúzok mögötti területen keressétek fel a Nemszeretem állatok pultunkat, ahol olyan állatokkal találkozhattok, akik valami miatt viszolygást keltenek az emberekben. Ne féljetek ellátogatni oda is, mert garantáljuk, hogy még ezeket az állatokat is meg fogjátok szeretni ez az este után 🙂
De ha éppen próbára tennéd, hogy mennyire vagy bátor, akkor Bátorságpróbás asztalunk pont neked való! Ha elég merész vagy, egy kis meglepetés is ütheti a markod 😉

A farkasok melletti területen is tegyetek egy kis pihenőt, mert ott pedig a Hangyák csodálatos világával ismerkedhettek meg. Játékosan tanulhattok új dolgokat a kis szorgos rovarokról. Izgalmasabbak ezek az apró kis lények, mint gondolnátok.

Ha a medve mellett egy kis fénysugarat láttok felcsillanni a kerítések mentén, akkor jó helyen jártok! Mészáros Ádám hidrobiológiai és fénycsapdás, éjszakai rovaros bemutatójánál találtátok magatokat!

Az éjszaka folyamán pedig a Vadaspark több helyszínén is, ledes fényzsonglőr kápráztatja el csodás, zenés előadásával a közönséget.

Várunk Titeket szeretettel és bízunk benne, hogy élményekkel teli indultok majd haza.

 

Részletes program:

18:30 – Kapunyitás

18:30-23:00 – Tapi-Zoo (Szaletli)
18:30-23:00 – Bátorság próba (Hiúzok mögött)
18:30-23:00 – Testközeli találkozás híres zoopedes állatainkkal (Főbejárat és szaletli környéke)
18:30-23:00 – Picinke játszóház (Szaletli)
18:30-23:00 – Találkozz Málnával (Szaletli)
18:30-23:00 – Nemszeretem állatok (Hiúzok mögött)
18:30 – 23:00 – Fénycsapda, az éjszaka rovarjai (Medve mellett)
18:30-23:00 – A hangyák csodálatos világa (Farkas mellett)
18:30-23:00 – Ledes fényzsonglőr (a vadaspark több területén is)

19:00-20:00 – Zsákbamacska látványetetés (gyülekezés a főbejárattal szemben, a nagy térképnél)
20:00-20:15 – Medve látványetetés (medve kifutónál)
20:00 – 21:00 – Az éjszakai égbolt állatai szakvezetés (gyülekezés a főbejárattal szemben a nagy térképnél)
20:15 – 20:30 – Farkas látványetetés (farkas kifutónál)
20:45 – 21:45 – Állatijó bemutató (színpad)
21:45 – 22:45 – Baglyok az éjszakában szakvezetés (gyülekezés a főbejárattal szemben a nagy térképnél)
21:45 – 22:00 – Hiúz látványetetés
22:00 Pénztárzárás
22:30 – 22:45 – Sakál látványetetés
23:00 – Kapuzárás

Felhívjuk a figyelmet, hogy a belépőjegyeket nem csak a helyszínen, hanem ONLINE is meg tudják vásárolni, a https://ticketbase.eu/partner/budakeszi-vadaspark-28
!!!FIGYELEM!!! Az online vásárolt jegyeknél CSAKIS AZ ÁLLATKERTEK ÉJSZAKÁJA MEGNEVEZÉSŰ JEGYEK LESZNEK A PROGRAMRA IS FELHASZ
NÁLHATÓAK ÉS ÉRVÉNYESEK!
A Budakeszi Vadaspark pénztárában 22:00 óráig lehet megváltani a jegyeket. Továbbá az esti programra kizárólag az erre szóló jegyek érvényesek.

Jegyárak:

  • Felnőtt – 2 600 Ft
  • Gyerek – 1 200 Ft

FELHÍVJUK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐ FIGYELMÉT, HOGY AZ ÁLLATKERTEK ÉJSZAKÁJÁN, A DÍPARK NEM TART NYITVA. MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!

A programváltozás jogát fenntartjuk.