Szent Iván éji programok a Vadasparkban

Készen állsz egy szuper, nyár éjszakai kalandra? Akkor itt a helyetek június 23-án Szent Iván éj alkalmából, hogy részetek lehessen egy felejthetetlen élményben. Ha érdekel a program, ne legyetek restek jelentkezni, mert a részvételi lehetőség limitált. Ne maradj le róla! 😉

Szent Iván éji szakvezetésekkel, éjszakai programokkal várunk Benneteket a Budakeszi Vadasparkban június 23-án.

Az első program 18:30-kor kezdődik, mely egy igazi, esti Állatijó bemutatóval indul ahol szórakoztatóan tanulhattok az éjszaka állatairól és testközelből találkozhattok ezekkel a csodás lényekkel.

18:15-től van a gyülekező és a beléptetés a Főbejárat előtt.

19:30-tól indul a különleges éjszakai szakvezetésNagyvadas körletünkön, ahol beleshetünk a Magyarországon élő nagytestű vadjaink éjszakai életébeSzent Iván éji érdekességekkel tarkítva a tárlatvezetésünket. A program egy közös szamáretetéssel és jelképes “tűzugrással” zárul.

FIGYELEM! A programon való részvétel limitált helyű, maximum 50 fő tud rajta részt venni. Jegyeket váltani a programra CSAK ONLINE van lehetőség, melyet a ticketbase oldalán tehetnek meg, az alábbi linkre kattintva: https://ticketbase.eu/partner/budakeszi-vadaspark-28

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMETEKET, HOGY AZOKAT AZ ÉRDEKLŐDŐKET, AKIK ELŐRE VÁLTOTT JEGY NÉLKÜL ÉRKEZNEK, NEM ÁLL MÓDUNKBAN BEENGEDNI, A HELYSZÍNEN JEGYÉRTÉKESÍTÉS NEM LESZ!

 

Részletes program:

18:15 – Érkezés, jegyellenőrzés, beléptetés

18:30 – Állatijó bemutató (színpad)

19:30 – Szent Iván éji szakvezetés (nagyvad)

A program várhatóan 21:00-ig tart.

Jegyárak:

Gyerek (2 – 14 éves korig): 1 600 Ft

Felnőtt: 3 200 Ft