Vadaspark-élmény a kanapéról

A Budakeszi Vadaspark is zárva tart

 

A koronavírus-járvány okozta újabb korlátozások miatt a Budakeszi Vadaspark november 11-étől, határozatlan időre, ismét bezárja kapuit a látogatói előtt. A „Vadaspark-élmény” ennek ellenére sem marad el. Az állatok mindennapjait nyomon lehet követni online, a közösségi médiában.

 

A Budakeszi Vadaspark a járvány- és egészségügyi helyzet miatt ideiglenesen bezárja kapuit a látogatók előtt.

Az élet azonban zavartalanul folytatódik a kerítés mögött. A természet és az állatok szerelmeseinek továbbra sem kell nélkülözniük kedvenceiket. Ha nem is személyesen, de online meglátogathatjátok őket, bepillanthattok a park lakóinak mindennapjaiba és megtudhattok róluk számos érdekességeket, ugyanúgy, ahogyan a tavaszi hasonló helyzetben már megszokhattátok tőlünk.

Az érdeklődők a következő időszakban – szakemberek és a gondozók segítségével – a közösségi média felületeken pillanthatnak be a Vadaspark 60 állatfajának és csaknem 200 egyedének cseppet sem unalmas életébe! Számos fotó, videó és online közvetítés formájában továbbra is nyomon követhető, hogy mivel tölti idejét Szilveszter, a vadmacska, Rita, a hiúz vagy Chili és Parázs, a vadaspark róka testvérpárosa. Újraindul a Vadasparki Mesesorozat is, amik Youtube oldalunkra és a Facebookra kerülnek ki. Az évente – ezúttal online, élőben – megrendezett Kövér Cinkék Napján az internetre kapcsolódók elsajátíthatják a téli madárvédelem legfontosabb tudnivalóit, egy kis virtuális Vadaspark sétával karöltve, ahol jobbnál jobb tippeket kaphatnak ínycsiklandozó madárnasik elkészítéséhez. Izgalmas játékokkal és kvízekkel készülünk követőinknek, melyek résztvevői között különleges meglepetést sorsolunk majd ki.

A “Vadaspark-élményért” és az online közvetítésekért érdemes figyelemmel kísérni a Budakeszi Vadaspark hivatalos Facebook és Instagram oldalát, melyek az alábbi linkekre kattintva érhetők el:

https://www.facebook.com/budakeszivadaspark

https://www.instagram.com/budakeszivadaspark/