Tavaszi Önkéntes Nap a Budakeszi Vadasparkban

Az idei tavasszal sem maradhat el a Budakeszi Vadaspark közösségépítő, nagy népszerűségnek örvendő Önkéntes Napja, ami március 30-ára, szombatra esik. Olyan lelkes önkéntesek jelentkezését várják, akik szívükön viselik a vadaspark sorsát és szívesen működnek a tél nyomainak eltüntetésében, a tavaszra való felkészülésben. Az önkéntes csapat tagjai munkájukért cserébe egy aznapra szóló vadasparki belépőt kapnak!

A tettre kész csapat rengeteg hasznos munkát végezhet el ilyenkor és segítheti a Budakeszi Vadaspark munkatársait a tavaszi megújulásban. Egy kis gereblyézéssel, a vízelvezető árkok takarításával, vagy a padok, korlátok lefestésével a látogatók is hozzájárulhatnak a park megszépüléséhez a vadaspark közelgő születésnapja előtt.

Természetesen a segítségért cserébe a jutalom sem marad el: a jelentkezők különleges karszalagot kapnak, ami egész napos ki- és bejárást biztosít a Budakeszi Vadasparkba, és a programokon történő részvételre is feljogosít. Az Önkéntes Nap 9:00-kor kezdődik, majd a munka végeztével, 12:00 körül a dolgos csapatot ínycsiklandó szendvics és forró tea várja.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy munkavégzéshez alkalmas ruházatban érkezzen. Szerszámot csak 14 éven felülieknek tudnak biztosítani, az értékek és csomagok megőrzését sajnos nem tudják vállalni. 

Jelentkezéseket a Budakeszi Vadaspark csak korlátozott számban tud fogadni! Regisztrálni a meszaros.orsolya@bkvp.hu címen lehet március 28. 16:00 óráig.

 

Az Önkéntes Nap részletes programja:

09.00 – 10.00 – Regisztráció a pénztárnál

10.00 – Mosómedve látványetetés

13.00 – Sakál látványetetés

15.00 – Kisragadozó látványetetés