Szerelmes állatok napja – február 11.

Nem csak mi lehetünk szerelmesek, hanem az állatvilágban is ugyan úgy megjelenik a szeretet, szerelem, ragaszkodás, párválasztás. Sok állatfaj akár élete végéig ugyan azzal a partnerrel marad, monogám életet él.
Az állatvilág udvarlási szokásai, párválasztásai nagyon izgalmasak és érdekesek tudnak lenni. Ha kíváncsi vagy, mik a párkeresési trendek az állatvilág Z generációjánál, akkor gyertek el február 11-én a Vadasparkba, ahol egy izgalmas program keretében megtudhattok mindent.

A Valenti napi programunk során részt vehettek egy különleges szakvezetésen, ami az állatok érdekes udvarlási szokásait mutatja be. Hogyan udvarolnak a szarvasok, miként hódítanak a madárvilág legszínpompásabb sármőrei, kik azok az állatok akik örök hűséget fogadnak egymásnak és ásó, kapa, nagyharang se válassza szét őket és kik azok, akik nem restek félre félre lépni és inkább a kalandokat keresni 😀

A szaletliben találkozhattok a PANGEA-val, akik szórakoztató, tematikus játékokkal várnak Benneteket. Többek között segítenetek kell nekik megtalálni az állatok párjait, próbáljátok meg felismerni a különböző állathangokat, vajon melyik állat milyen szerenádot ad szíve választottjának? Mindemellett megnézhetitek közelről, hogy milyen dísztollakat használnak a madarak, hogy elrabolják szerelmeik szívét.

 

 

Részletes program:

10:00 – Mosómedve látványetetés
11:00 – Hogyan TINDEREZNEK az állatok szakvezetés
13:00 – Sakál látványetetés
13:30 – Hogyan TINDEREZNEK az állatok szakvezetés

10:00 – 13:00 – PANGEA (szaletli)