Szent Iván Éji szakvezetés – Június 21.

Szent Iván Éji éjszakai szakvezetés kaland a Vadasparkban, záróra után.

Légy részese Június 21-én a záróra utáni Vadaspark élménynek. Gyertek el, hogy beleshessetek a kulisszák mögé, megtudjátok, mi történik a Vadasparkban záróra után. Hogyan viselkednek az állatok sötétben, mit csinálnak az éj leple alatt?

Töltsetek el egy kellemes, nyári éjszakát a Vadasparkban, miközben részt vesztek egy vezetett túrán, ahol sok-sok érdekességet tudhattok meg az állatokról és a természet titkairól. Hallgassatok izgalmas történeteket a boszorkányok, varázslók, népi hiedelmek állatairól és legyetek részesei két extra programnak is: megetetjük közösen a két tündéri csacsinkat és egy mini-tűzugráson is részt vehettek (állat-és természetbiztonsági okokból a nagyméretű tüzet mellőzzük), mellyel bevonzzuk az egészséget, szerelmet, boldogságot a hiedelem szerint.

Gyülekező: 17:45 a Főbejárat előtt
Indulás: 18:00
Program vége: 20:30 (kb.)

 

A programra előzetes jegyvétel szükséges, melyet a Ticketbase felületén tudtok megtenni, IDE kattintva. Figyelem! Csakis erre a programra kijelölt jegy vásárlása érvényes, melyen a dátum és a program címe fel van tüntetve!

Maximum létszám 50 fő.
A késői időpont miatt a programot 7 éves kortól javasoljuk.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk.
Erre a programra csak az online vásárolt jegy érvényes. Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség. Az online jegyek közül a kifejezetten erre a dátumra, a program nevével ellátott jegy érvényes csak.