Őszi Önkéntes Nap

Idén ősszel is szívesen fogadja a Budakeszi Vadaspark azokat az önkénteseket, akik október 19-én, az „őszi nagytakarításban” részt kívánnak venni. A közösségi eseményre olyan lelkes önkéntesek jelentkezését várják, akik szívükön viselik a vadaspark sorsát és szívesen működnek közre a télre való felkészülésben. Az önkéntes csapat tagjai munkájukért cserébe egy aznapra szóló vadasparki belépőt kapnak!

A szorgos segítők rengeteg hasznos munkát végezhetnek el ilyenkor és segíthetik a Budakeszi Vadaspark munkatársait az őszi rendrakásban: gereblyézés után a falevelekből például kitűnő alom válik, amelyben például a rókák, de a vaddisznók is előszeretettel hemperegnek, de ilyenkor a vízelvezető árkok kitisztítása és a fafelületek lekezelése, újrafestése is aktuális lehet.

Természetesen a segítségért cserébe a jutalom sem marad el: a jelentkezők speciális karszalagot kapnak, ami egész napos ki- és bejárást biztosít a Budakeszi Vadasparkba, és a programokon történő részvételre is feljogosít. Az Önkéntes Nap 9:00-kor kezdődik, majd a munka végeztével, 12:00 körül a dolgos csapatot ínycsiklandó zsíros kenyér és forró tea várja.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy munkavégzésre alkalmas ruházatban érkezzen. Szerszámot csak 14 éven felülieknek tudnak biztosítani, az értékek és csomagok megőrzését sajnos nem tudják vállalni.

Jelentkezéseket a Budakeszi Vadaspark csak korlátozott számban tud fogadni! Regisztrálni a meszaros.orsolya@bkvp.hu címen lehet október 17-én, 16:00 óráig.

Az Önkéntes Nap részletes programja:

9.00 – Regisztráció a Főbejáratnál

10.00 – Mosómedve látványetetés

13.00 – Sakál látványetetés

15.00 – Kisragadozó látványetetés