Medve-les

Február 1-én és 2-án érdkelődő iskolás és óvodás csoportok jelentkezését várjuk, akik szeretnének többet megtudni a téli álomról, a medvékről, Magyarország nagyragadozóiról, mindezt játékosan, interaktívan.

A szakvezetés keretein belül beszélni fogunk a téliálomról, a medvékről, farkasokról, megtudjuk, hogy mely állatok hibernálják magukat a hideg hónapokra és melyek csak “blöffölnek”.
A program színesítéseképpen közösen megetetjük Romulust, a barnamedvénket egy kis nasival, majd egy kicsit kisettenkedünk a Vadaspark körüli erdőkbe, ahol egy izgalmas akadálypálya vár ránk. Itt mindenki kipróbálhatja, hogy milyen “medvéből is faragták” és egy kicsit medvékké válunk, miközben érdekességeket tanulhatunk róluk.

A szakvezetés maximális létszáma 30 fő vagy egy osztálynyi gyerek.
Időtartama: 1 óra.
Naponta összesen 4 db csoportot indítunk, az alábbi választható időpontokban: 9:00 vagy 10:00 vagy 11:00 vagy 12:00
Ára: 9 000 Ft/csoport + Budakeszi Vadaspark belépőjegy (10 fő felett kedvezményes csoportos belépőt biztosítunk, illetve a pedagógusok számára, minden 10. gyermek után 1 felnőtt belépése ingyenes lesz).

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor várjuk iskolás és óvodás csoportok jelentkezését a szakvezetes@bkvp.hu e-mail címen.

A levél tartalmazza:

  • az iskola nevét;
  • a kapcsolattartó pedagógus nevét, telefonos és e-mailes elérhetőségét;
  • a csoport létszámát és korosztályát;
  • a kívánt program nevét és pontos dátumát (például: Medve-les 2022.02.01. 10:00)

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szakvezetésekre a helyek limitáltak, ezért jelentkezési sorrendben tudjuk fogadni a csoportokat. A jelentkezés a visszaigazoló válasz e-maillel válik véglegessé. A visszaigazoló e-mailt a feldolgozást követően maximum 3 napon belül küldjük. Amennyiben a kiválasztott időpont már foglalt vagy az aktuális programra a szabad helyek már beteltek, úgy lehetőség van másikat választani.