Kecske bemutató a Budakeszi Vadasparkban

Vajon, hogyan vehetünk rá egy kecskét, hogy átugorjon egy karikán? Valóban igaz a kecskék legendás egyensúlyérzéke? Igaz, hogy mindegyikük porondra termett? Ezekre és még számos más kérdésre választ kaphatnak azok, akik május 8-án (szombaton) ellátogatnak a Budakeszi Vadasparkba és végignézik a kecske bemutatót. A dupla kecskeügyességi bemutató mellett Állatijó Bemutatók is várják az érdeklődőket, a programok a belépő árán felül ingyenesen látogathatók.

Természetfilmek már többször megörökítették, hogy a különböző vadon élő kecskefélék milyen bámulatos egyensúlyérzékkel bírnak, de testközelből megtapasztalni, hogy háziasított rokonaik szintén milyen „akrobata” mutatványokra képesek, igazán ritka élmény. A bemutató közben szó esik a háziasításról, a látogatók bepillantást nyerhetnek az állatidomítás rejtelmeibe.

A szakértők május 8-án ráadásul nem is egy, hanem dupla attrakció során mutatják be, hogy pontosan milyen az, amikor ez a kedves kis háziállat, amelyből több egyed is található a Vadaspark Pici Tanyáján, vígan ugrándozó artistává változik! A Budakeszi Vadaspark komoly figyelmet fordít arra, hogy interaktív előadásokkal és látványos bemutatókkal még közvetlenebbül lehessen megismerkedni a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatok legkülönösebb, legfurcsább és legérdekesebb állati szokásaival és képességeivel.

A részletes szombati program:

11.00 Kecske bemutató a színpadon

12.00 Állatijó bemutató a színpadon

14.00 Állatijó bemutató a színpadon

15.00 Kecske bemutató a színpadon