Kalandozz alkonyatkor a Budakeszi Vadasparkban

Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy mit csinálnak az állatok, miután az utolsó látogató is elhagyta a Vadasparkot? Érdekel, mi történik az erdőben alkonyatkor? Hogyan töltik az estéket a nappal és az éjszaka aktív állatok? Vajon honnan jönnek a hangos neszezések,
zörgések és csörtetések? Tudod, hogy milyen állatokkal találkozhatsz a szürkülő égbolt alatt?

Tarts velünk Alkonyati szakvezetéseink egyikén! Ismerd meg az erdei állatok, a baglyok, a vaddisznók, a szarvasok, az őzek, a medvék és a farkasok kalandos életét! A Budakeszi Vadaspark ismét rendhagyó programmal készül a kíváncsi és a kalandot kedvelő látogatók számára. Alkonyati szakvezetést indítunk, amely során a résztvevők szakvezetőnk segítségével ismerhetik meg a vadaspark állatainak zárás utáni, eseménydús életét. Ahogy a nap szép lassan eltűnik a Budai-hegyek mögött, az idő pedig picit hűvösebb lesz, úgy az erdő is életre kel. Alkonyatkor elő-előbújnak az éjszakai életmódot folytató, illetve a napközben hűsölő vagy csendesen szunyókáló négylábúak és a madarak.

Alkonyati túránkon a szürkület titokzatos pillanatait fedezzük fel a vaddisznó, a dámszarvas, a medve és további nagyvadak társaságában.

A programokat egész júliusban péntek esténként szervezzük meg, amire kicsiket és nagyokat is örömmel fogadunk. A szakvezetésre előregisztráció szükséges, amit az alábbi e-mail címen lehet megtenni: joba.katalin@bkvp.hu

Időpontok:
2021.06.25. 18:00 Szent Iván éji Alkonyati szakvezetés – KÜLÖNKIADÁS

Szent Iván éj alkalmából az első esemény különlegességét az adja, hogy a kíváncsi kalandorok megismerkedhetnek a fénnyel kapcsolatos népi és pogány szokásokkal, a nyári napforduló érdekességeivel, valamint a tűzugrás hagyományaival. Túránk végével pedig közösen megetetjük a Parasztudvar négylábú lakóit, a szamarakat és a lovakat is.

2021.07.02. 18:00
2021.07.16. 18:00
2021.07.23. 18:00
2021.07.30. 18:00

Gyülekező a főbejáratnál 17:45 órakor. A program körülbelül 20:00 óráig tart.

Jegyárak:
Gyermek: 1 400 Ft (2-14 éves korig)
Felnőtt: 2 800 Ft (14 éves kor felett)

A szakvezetés maximum létszáma: 50 fő

Személyi igazolvány bemutatása mellett elfogadjuk a plasztik kártyát és az EESZT mobilapplikációt is.

Érdeklődni Jóba Katalin szakvezetőnknél lehet, a joba.katalin@bkvp.hu e-mail címen.