Föld Napja – Április 22.

A Budakeszi Vadaspark április 22-én, szombaton a Föld Napja apropóján egy fergeteges, és hasznos tudásanyagban gazdag ünneplésre hívja a bolygónk sokszínűségét és természeti egyensúlyát megóvni vágyó természetkedvelőket. Az izgalmas kisállat tréningek, Állati Jó Bemutató, Picinke játszóház és a Vízipók és barátai vízi élővilág ismeretterjesztő játékain keresztül kicsik és nagyok a klímaváltozással, az időjárási jelenségekkel ismerkedhetnek meg. A programok a belépőjegy árán felül természetesen ingyenesek.

A Budakeszi Vadaspark április 22-én azoknak kínál tartalmas kikapcsolódási lehetőséget, akik a legjobb helyen, a természetben szeretnék megünnepelni a Föld Napját. A szombati programcsokorban olyan interaktív és aktív természetvédelemmel kapcsolatos játékok is helyet kapnak, mint az egész család fantáziáját megmozgató óriás társasjátékok, memóriák, ismeretterjesztő, oktató játékok, melyek a Picinke játszóházban várják kicsiket és nagyokat.

 

Vízipók és barátai standunknál a hidrobiológia rejtelmeibe pillanthattok bele és játékosan tanulhattok róla. Miért fontos a víz a természetben, hogyan óvjuk vízeinket és milyen látható és puszta szemmel láthatatlan lények élnek az életet adó vízben.

 

A szombati kisállat tréningek kifejezetten sokszínűnek ígérkeznek: az érdeklődők mosómedve, és aranysakál bemutatókat vehetnek közelebbről szemügyre, továbbá az elmaradhatatlan Állatijó Bemutató is duplázni fog.

 

 

Részletes program:

10:00 – 16:00 Picinke játszóház (szaletli)
10:00 – 15:00 Vízipók és barátai (szaletli)

10:00 Mosómedve látványetetés
12:00 – 13:00 Állatijó bemutató (színpad)
13:00 Aranysakál látványetetés
14:00 – 15:00 Állatijó bemutató (színpad)