Föld napja – Április 20-21

A Budakeszi Vadaspark a Föld Napja alkalmából úgy szeretne tisztelegni bolygónk sokszínűsége és megóvása előtt, hogy iskolás és óvodás csoportoknak kínál különleges, szakvezetéseket, túrákat Április 20-21 között. Hiszen fontosnak tartjuk, hogy már a legkisebb korosztálytól elkezdjük a természetszeretetre nevelést.

Gyertek el Ti is Április 20-21-e között és egy különleges szakvezetés keretein belül töltődjetek fel a tavaszi erdőben és figyeljük meg együtt, hogy milyen változások mentek végbe amióta beköszöntött a tavasz.

Ovis és iskolás csoportok jelentkezését várjuk a Föld Napja tematikus napjainkra április 20-21 között bármelyik nap. Mit kap a csoport ha jelentkezik? Egy 1 órás (korosztálytól függően, a nagyon piciknek rövidebb) szakvezetést a Vadaspark körüli erdőben, majd pedig a kis túrát követően visszatérünk a Vadasparkba, ahol megismerkedünk néhány erdőlakóval közelebbről is. Megnézzük az erdőben, hogy hogyan is működik, mint egy hatalmas, lélegző élőlény, hogyan élnek szoros kapcsolatban a növények, állatok, gombák. Egy rövid, játékos barangolással kezdünk a közeli erdőben, ahol megtanuljuk, hogy mi is az az erdő, kik lakják, mik alkotják az erdőt, mint életközösséget?
Végül pedig, az egyik legfontosabb elemeként a szakvezetésnek megtanuljuk, hogy kicsik és nagyok, mi emberek hogyan tudjuk megóvni az erdőket és a bolygónkat, hogyan tudunk vigyázni a természetre és kincseire.

A programra e-mailen keresztül lehet jelentkezni: szakvezetes@bkvp.hu
A program díja 14 000 Ft/csoport.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csak korlátozott számban tudunk csoportokat fogadni a program keretein belül.

Várunk mindenkit szeretettel egy tavaszi feltöltődésre! 🙂