Erdők hete

Erdők hete a Budakeszi Vadasparkban! Október 3-7 között ünnepeljük meg az erdőket, fákat, az erdő lakóit, hisz oly sok élettel látnak el mindannyiunkat. Játékos programok, szakvezetések várnak Rátok, ha az Erdőke hetén ellátogattok hozzánk.

Tudjátok, hogyan működik az erdő? Milyen állatok élnek benne? Mi az erdész munkája? Miért fontos az, amit az erdész csinál?
Ha szeretnétek megtudni és játékosan tanulni a körülöttünk lévő világról és a természetben dolgozó szakemberekről, várunk Titeket szeretettel Október 3-7 között.

Ezen a héten egyedi, tematikus szakvezetéseink indulnak “Mesél az erdő; a hazai nagyvadak izgalmas világa” címmel, minden órában 9 és 12 óra között. A szakvezetésre e-mailen tudjuk fogadni jelentkezéseiteket: szakvezetes@bkvp.hu

 

Ezen a héten, a tematikus szakvezetésre jelentkező csoportok 50%-os kedvezményt kapnak a szakvezetés árából.

A vezetett túrákon kívül, ingyenesen megtekinthető programokkal is várjuk a látogatóinkat. A programokat, a főbejárat mellett található Szaletliben lehet megtalálni, ahol a középpontban, az erdész munkájával való játékos megismerkedés lesz. Erdészeti eszközöket nézhetnek meg, szemléltető, játékos pultok és valódi erdészek várják az érdeklődők kérdéseit.
A szaletliben található programok reggel 10:00-től, 14:00-ig várják az érdeklődőket.