Elég bátor vagy a Budakeszi Vadaspark Halloween programjához?

Különleges esti programokkal készül a Budakeszi Vadaspark Halloween alkalmából. Október 31-én, szombaton sötétedés után a látogatók megismerkedhetnek többek között a Vadaspark ragadozóinak éjszakai életével, a legbátrabbak pedig vérfagyasztó szakvezetésen vehetnek részt, amelyen borzongató történeteket is hallhatnak egy-egy állatfajról.

Halloween éjszakáján a Vadaspark látogatói farkas, hiúz és sakál látványetetést nézhetnek végig, valamint Állatijó bemutatón vehetnek részt. Esti csillaglesre is meginvitáljuk a kedves látogatókat, ahol többet is megtudhatnak az állati csillagképekről. A sötétben zajló programokat nemcsak az teszi különlegessé, hogy a szakvezetések során rengeteg érdekesség hangzik el a kis- és nagyragadozókról, hanem az is, hogy a Vadaspark munkatársai boszorkánynak, vámpírnak és egyéb mesebeli lényeknek öltözve várják és kalauzolják a látogatókat.

Az interaktív pultoknál kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik bátorságukat, például a Tapi-Zooban, ahol különböző állati „alkatrészeket” vizsgálhatnak meg testközelből. A legbátrabbak pedig csótányok és kukacok közé nyúlhatnak egy kis meglepetés ajándékért cserébe.

A programokon való részvétel a belépő árán felül ingyenes, aki pedig jelmezben érkezik, fél áron válthat jegyet a Vadasparkba.

Részletes program:

17:00 – Kapunyitás

17:15 – Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral

18:00 – Farkas látványetetés

18:30 – Családi csillagtúra

19:00 – Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral

19:30 – Állatijó bemutató

20:00 – Hiúz látványetetés

20:15 – Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral

20:30 – Vérfagyasztó szakvezetés (18+)

21:15 – Sakál látványetetés

21:00 – Pénztárzárás

22:00 – Kapuzárás

 

18:00 – 22:00 – Tapi-Zoo sátor agancsokkal, szőrökkel, koponyákkal és sok más hátborzongató dologgal, a bejárattal szemben

18:00 – 22:00 – Bátorságpróba, mágnes keresés, a bejárattal szemben

18:00 – 22:00 – Mozgó állatbemutató