Éjszakai szakvezetés

Az éjszakai szakvezetés során a látogatók szakvezető kíséretében bepillantást nyerhetnek a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. A nálunk lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutint: esznek, játszanak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek.

Bárki részt vehet az éjszakai túrákon, aki nem fél a sötétben, és szereti a kalandokat. A hátizsákban feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem-, vagy fejlámpa), de a forró teával töltött termosz, meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon!

A program kb. 2-2,5 órás, maximum 50 fős csoport indul.

A szakvezetésre előregisztráció szükséges, amit az alábbi e-mail címen lehet megtenni: joba.katalin@bkvp.hu

Időpontok:

Október 1.
Október 8.
Október 15. BETELT!
November 5.
November 12.

(Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20:30-ig tart.)

Jegyek: Felnőtt 2.800 Ft (14éves kor felett)
Gyerek (2-14 éves korig) 1.400 Ft

A jegyeket a helyszínen, a program kezdete előtt lehet megvásárolni. A helyszínen, csak készpénzes fizetésre van lehetőség az árak egységesek, a nappali kedvezmények az éjszakai vezetések során nem érvényesíthető.
Csak a joba.katalin@bkvp.hu e-mail címen előzetesen regisztrált látogatók vehetnek részt a programon.

EXKLUZÍV ÉJSZAKAI SZAKVEZETÉS CSOPORTOKNAK

Legalább 25 fős csoportok részére az Éjszakai szakvezetéseket követő szombati napokon külön szakvezetést is indítunk. Az exkluzív csoportvezetésekre a joba.katalin@bkvp.hu e-mail címen lehet regisztrálni.