Állatok Karácsonya

A Budakeszi Vadasparkba már december 15-én (vasárnap) ellátogat a Jézuska, hogy megajándékozza a Vadaspark lakóit. Minden állatnak a kedvenc csemegéjével kedveskednek a gondozók. A látogatókkal közösen adják át a szépen becsomagolt ajándékokat, amelyeket gyermeki hévvel bontanak ki az állatok, mint például Muci az aranysakál, Dagi és Salamon a mosómedve, ahogy Berci és Marci a nyestkutyák, illetve Chili és Parázs a két vörös róka. A simogató állatai „külön ajándékként”, a látogatókkal közösen feldíszített karácsonyfát is kapnak. A programon való részvétel a belépőn felül ingyenes.

Az ünnepi hangulat a Budakeszi Vadasparkban is érezhető, ahogy egyre közeledik a karácsony a park is ünnepi köntösbe öltözik. Minden évszaknak meg van a maga szépsége, aktuális programja és az év utolsó hónapjának legnagyobb eseménye, az „Állatok Karácsonya”, amikor a gondozók ajándékokkal kedveskednek a Vadasparkban lakó közel 200 állatnak. Mindenki ilyenkor, a kedvenc csemegéjét kapja meg kis ünnepi köntösben.

Az ajándékozást követően pedig a látogatókkal közös karácsonyfa díszítés következik, amit az állatsimogatóban állítanak majd fel.

Program:

11.00 Állatok karácsonya – különleges meglepetéssel kedveskedünk az állatoknak, majd ezután közös karácsonyfa díszítés a simogató állatainak.

Ezen a napon a szokásos kisállat tréningek és látványetetések elmaradnak.