Állatok karácsonya – December 16.

Ismét eljött az év ezen pillanata, amikor szeretetben, békességben ünnepeljük Karácsony napját 🙂
Nálunk azonban nem csak mi, emberek ünneplünk, hanem bizony az állatainknak is kijár az ajándékozás öröme, hiszen ők segítenek nekünk megismertetni fajukat és a velük kapcsolatos érdekességeket és szerettetik meg az állatokat az emberekkel.

Ezért cserébe néhány állatunknak kis karácsonyi ajándékkal készülünk, melyet szép (állatbarát) csomagolásba rejtünk, hogy a bontogatás élménye nekik is meglegyen. A csomagok, állataink kedvenc nasiait rejtik, hoszen nekik ez okoz a legnagyobb örömöt.

A program kezdetén, aki szeretné, aláírhatja a csomagokat, mielőtt odaadnánk az állatoknak, ezzel is egyedivé téve az ajándékaikat.
Megnézhetjük, hogyan bontja ajándékát Muci művésznőnk, a világ legszebben vonyító aranysakál hölgye, vagy hogyan bontja ki ügyes mancsaival a kis banditamaszkosunk, Gordon  a mosómedve? A görények se maradnak ki a jóból, a fiatal és kajla, újdonsült lakónk Tejföl és szeleburdi Zselé, is megkapják a meglepijüket, Titeket pedig egy kis görénysimivel ajándákoznak meg. Pontosabban, Ti simogathatjátok meg őket és nem ők simogatnak meg Titeket ;D

Végezetül pedig együtt felsétálunk az állatsimogatóba, ahol felállítjuk a simogatós dámszarvasoknak és muflonoknk a karácsonyfáját és feldíszítjük a számukra legszebb díszekkel, melyek finom alma és répa darabok formájában nyilvánulnak meg.

Várunk minenkit hatalmas szeretettel! 🙂

A program 10-kor kezdődik a mosómedve kifutója előtt!

 

A megszokott látványetetések ezen a napon elmaradnak.

A programváltozás jogát fenntartjuk.