Állatok Karácsonya

Ismét eljött az év ezen pillanata, amikor szeretetben, békességben ünnepeljük Karácsony napját 🙂
Nálunk azonban nem csak mi, emberek ünneplünk, hanem bizony az állatainknak is kijár az ajándékozás öröme, hiszen ők segítenek nekünk megismertetni fajukat és a velük kapcsolatos érdekességeket és szeretteteik meg az állatokat az emberekkel.

Ezért cserébe néhány állatunknak kis karácsonyi ajándékkal készülünk, melyet szép (állatbarát) csomagolásba rejtünk, hogy a bontogatás élménye nekik is meglegyen. A csomagok, állataink kedvenc nasiait rejtik, hoszen nekik ez okoz a legnagyobb örömöt.

A program kezdetén, aki szeretné, aláírhatja a csomagokat, mielőtt odaadnánk az állatoknak, ezzel is egyedivé téve az ajándékaikat.
Megnézhetjük, hogyan bontja ajándékát Muci művésznőnk, a világ legszebben vonyító aranysakál hölgye, vagy hogyan bontják ki ügyes mancsaikkal a két kis banditamaszkosunk, Gordon és Salamon a mosómedvék, vagy milyen ravasz módot eszel ki okos kis rókánk, Parázs, az összes nassolnivaló megszerzésére. A hónap állatai se maradnak ki a jóból, az angyali Angéla és kajla Zselé görényünk, decemberi sztárjaink is megkapják a meglepijüket, Titeket pedig egy kis görénysimivel ajándákoznak meg. Pontosabban, Ti simogathatjátok meg őket és nem ők simogatnak meg Titeket ;D
Az ajándékozás utolsó résztvevője, aki türelmetlenül várja már a kis csomagját, pedig 3 szeleburdi mókuskánk, Manó, Lily és Robin. Lilykénk, a kis sztárpalántánk pedig aprócska hámját magárakapva kilátogat Hozzátok, hogy személyesen is megköszönhesse az ajándékát, egy közös kis mókus séta keretein belül 🙂

Végezetül pedig együtt felsétálunk az állatsimogatóba, ahol felállítjuk a simogatós dámszarvasoknak és muflonoknk a karácsonyfáját és feldízsítjük a számukra legszebb díszekkel, melyek finom alma és keksz darabok formájában nyilvánulnak meg.

Egész napos programot pedig a Budaörsi Rendőrkapitányság biztosít mindenki számára az új Szaletli területán, izgalmas, interaktív játékokkal.

Várunk minenkit hatalmas szeretettel! 🙂

Részetes program:

9:00  – Kapunyitás

9:30 – Ajándékok összekészítése, dekorálása a látogatókkal

10:00 – Karácsonyi mosómedve látványetetés ajándékozással

10:30 – Karácsonyi aranysakál látványetetés ajándékozással

11:00 – Róka megajándékozása

11:15 – Görények megajándékozása, görénysimogatás

11:45 – Mókusok megajándékozása, mókus-sétáltatás

12:30 – Közös karácsonyfa állítás és dekorálás a simogatós állatoknak

 

10:00 – 15:00 – Budaörsi Rendőrkapitányság interaktív játékokkal

 

A megszokott látványetetések ezen a napon elmaradnak.