Állatkertek éjszakája a Vadasparkban

Felkészültél egy igazán felejthetetlen élményre? Egy éjszakai kalandra a vadállatok között? Akkor látogass el hozzánk a nyár utolsó péntekén, Augusztus 27-én!

Pillants bele a vadasparki lakók éjszakai életébe, nézd meg mi történik zárás után a kerítések mögött!
Szeretnél egy igazán kulisszák mögötti élményt? Szeretnél többet megtudni az állatok éjszakai életéről? Vagy esetleg egy kis borzongásra vágysz? Jó hírünk van, mert az Állatkertek éjszakája programunk akkor pont Neked való!

18:30-tól már várjuk az érdeklődőket. Megnézhetitek több állatunk tréningjét is, olyanokat is, akiket nem láthattok minden nap a látványetetéseken! Láttátok már, hogy milyen trükköket tud Csabi hiúzunk és hogyan lehet puszta kézzel oltást beadni neki? Tudtátok, hogy milyen okosak a hollók és hogy hány különféle trükköt tanultak már meg? Érdemes megnézni őket és a többi állat tréninget is, mert biztosíthatunk, hogy nagy élmény lesz 😉

Színpadunkon az éjszaka állataival ismerkedhettek meg az Állati jó bemutató jóvóltából.
Sötétedéskor pedig egy érdekes szakvezetés indul, mely a nagyvadjaink éjszakai életébe enged betekintést.

Egész estés programjainkkal pedig a bejárat mellett újonnan épült foglalkoztató térben várunk Titeket:
Tapi-Zoo asztalunknál izgalmas állati alkatrészeket foghattok kézbe és tanulhattok érdekességeket a “gazdáikról” (valódi szőrök, koponyák, agancsok, stb.)
– De ha éppen próbára tennéd, hogy mennyire vagy bátor, akkor Bátorságpróbás asztalunk pont neked való! Ha elég merész vagy, egy kis meglepetés is ütheti a markod 😉
– Ha már megmérettetted magad a Bátorságpróbán, akkor tedd próbára az elmédet is egy vadi új, interaktív logikai játékunk segítségével, mely egy mini szabadulószoba mintájára épült.
Ismerkedj meg Málnával! Ki az a Málna? Nos, ha ellátogattok, megtudhatjátok 😉 De azt elárulhatom, hogy biztosan imádni fogjátok.
– Találkozzatok testközelből híres zoopedes állatainkkal.

Mindezek mellett az izgalmas programok mellett, egy fénycsapdával is várunk Titeket a főbejárattal szemben, aki meg szeretné ismerni éjszakai rovarjainkat.

Várunk Titeket szeretettel és bízunk benne, hogy élményekkel teli indultok majd haza.

 

Részletes program:

18:30 – Kapunyitás

18:30-23:00 – Izgalmas programokkal várunk a főbejárat melletti új foglalkoztató térben (Tapi-Zoo, Bátorság próba, Az éjszaka hangjai, Interaktív mini rejtvény és még sok más érdekesség)
18:30-23:00 – Testközeli találkozás híres zoopedes állatainkkal
18:30 – 23:00 – Fénycsapda, az éjszaka rovarjai

19:30-19:45 – Holló tréning
19:45-20:45 – Állati jó bemutató
20:00 – 20:15 – Farkas látványetetés
20:15 – 20:30 – Medve látványetetés
20:45 – 21:00 – Hiúz tréning
21:00 – 21:15 – Sakál tréning
21:15 – 22:15 – Állati jó bemutató
21:30 – 22:30 – Nagyvadak élete szakvezetés

22:00  – Pénztárzárás
23:00 – Kapuzárás

Felhívjuk a figyelmet, hogy a belépőjegyeket a helyszínen, a Budakeszi Vadaspark pénztárában 22:00 óráig lehet megváltani. Továbbá az esti programra kizárólag az erre szóló jegyek érvényesek.

Jegyárak:

  • Felnőtt – 2 800 Ft
  • Gyerek – 1 400 Ft