Aktuális látogatói szabályzat!

Tisztelettel tájékoztatjuk a Látogatóinkat, hogy a Budakeszi Vadaspark május 1-én újra megnyitotta kapuit az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára (18 év fölött kötelező).

 

Az aktuális járványügyi szabályokkal összhangban a következő  intézkedéseket hoztuk, hogy látogatóink, munkatársaink és állataink számára is biztonságos és élmény legyen a látogatás.

  • A Budakeszi Vadaspark és a Budakeszi Kalandpark szolgáltatásai kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vehetők igénybe.
  • A védettségi igazolvány 18 éves kor alatt nem kötelező.
  • A védettségi igazolványt a jegyvásárlás során munkatársaink ellenőrzik, kérdéses szituációkban a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt is elkérhetik.
  • Az állatsimogatókat a járványügyi helyzetre való tekintettel ideiglenesen továbbra is zárva tartjuk.
  • A születésnapok, rendezvények, szakvezetések, látványetetések átmenetileg szintén szünetelnek.
  • A Budakeszi Vadaspark teljes területén ajánljuk a maszk viselését és mindenkit arra kérünk, hogy tartsuk be a másfél méteres védőtávolságot.

Munkatársainkkal mindent megteszünk, hogy a látogatás gördülékeny és mindannyiunk számára biztonságos legyen, ezért érkezéskor már a parkolóban a parkolóőr is jelzi a behajtóknak, hogy érvényes védettségi igazolványra van szükség.

A látogatással kapcsolatos fontos tudnivalók megismerését pedig információs táblák segítik a Vadaspark területén.

 

Látogatóinkat arra kérjük, hogy ne felejtsék otthon védettségi igazolványukat!
Megértésüket köszönjük!