2022 Éjszakai szakvezetések

Az éjszakai szakvezetés során a látogatók szakvezető kíséretében bepillantást nyerhetnek a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. A nálunk lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutint: esznek, játszanak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek.

Bárki részt vehet az éjszakai túrákon, aki nem fél a sötétben, és szereti a kalandokat. A hátizsákban feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem-, vagy fejlámpa), de a forró teával töltött termosz, meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon!

A program kb. 2-2,5 órás, alkalmanként kettő, maximum 50 fős csoport indul.

Jelentkezés: joba.katalin@bkvp.hu e-mail címen.

FIYGELEM! A MÁRCIUS 11-EI IDŐPONT TECHNIKAI OKOK MIATT ELMARAD! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Időpontok:

Április 1.  (Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20:30-ig tart.)

Április 15. (Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20:30-ig tart.)

Április 22. (Gyülekező a Főbejáratnál 18.45-től. A program 19.00 órakor kezdődik és kb. 21:30-ig tart.)

Május 6. MEGTELT

Jegyárak: Felnőtt: 3.200 Ft Gyerek (2-14 éves korig): 1.600 Ft

A jegyeket a helyszínen, a program kezdete előtt lehet megvásárolni. A helyszínen, csak készpénzes fizetésre van lehetőség az árak egységesek, a nappali kedvezmények az éjszakai vezetések során nem érvényesíthető. Csak az e-mailen előzetesen regisztrált látogatók vehetnek részt a programon.

(Előfordulhat, hogy a levelezőprogramok, a jelentkezést visszaigazoló e-mailt a spam mappába teszik. Amennyiben nem kaptak visszaigazolást, kérjük ellenőrizzék ezt.) 

EXKLUZÍV ÉJSZAKAI SZAKVEZETÉS CSOPORTOKNAK Legalább 25 fős csoportok részére az Éjszakai szakvezetéseket követő szombati napokon külön szakvezetést is indítunk. Az exkluzív csoportvezetésekre a jóba.katalin@bkvp.hu e-mail címen lehet regisztrálni.