Téli madárvédelmi hét

Február 13-17-én, egész héten érdkelődő iskolás és óvodás csoportok jelentkezését várjuk, akik szeretnének többet megtudni a madarakról, téli madárvédelemről, téli tollas vendégeinkről, vonulómadarakról, mindezt játékosan, interaktívan.

A szakvezetés keretein belül beszélni fogunk arról, hogy milyen madarak maradnak nálunk télen, milyen madarak érkeznek hozzánk téli vendégnek távoli országokból és mely madarak vonulnak el a hideg hónapokra Magyarországról a messze délre. Megtudhatjuk, hogy miért vonulnak a madarak, hogyan tudunk segíteni télen nekik, mivel szabad őket etetni és mivel nem. 
Játékos szakvezetéssel, fejtörőkkel, várjuk a csoportokat, akik segítségével kiválogatjuk egy tálból, hogy mi az amit nem szabad adni a madaraknak és meglátogatunk olyan különleges madarakat, akikkel télen összefuthatunk a városban is.

A szakvezetés maximális létszáma 30 fő vagy egy osztálynyi gyerek.
Időtartama: 1 óra.
Naponta összesen 4 db csoportot indítunk, az alábbi választható időpontokban: 9:00 vagy 10:00 vagy 11:00 vagy 12:00
Ára: 12 000 Ft/csoport + Budakeszi Vadaspark belépőjegy (10 fő felett kedvezményes csoportos belépőt biztosítunk, illetve a pedagógusok számára, minden 10. gyermek után 1 felnőtt belépése ingyenes lesz).

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor várjuk iskolás és óvodás csoportok jelentkezését a szakvezetes@bkvp.hu e-mail címen.

A levél tartalmazza:

  • az iskola nevét;
  • a kapcsolattartó pedagógus nevét, telefonos és e-mailes elérhetőségét;
  • a csoport létszámát és korosztályát;
  • a kívánt program nevét és pontos dátumát (például: Medve-les 2022.02.01. 10:00)

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szakvezetésekre a helyek limitáltak, ezért jelentkezési sorrendben tudjuk fogadni a csoportokat. A jelentkezés a visszaigazoló válasz e-maillel válik véglegessé. A visszaigazoló e-mailt a feldolgozást követően maximum 3 napon belül küldjük. Amennyiben a kiválasztott időpont már foglalt vagy az aktuális programra a szabad helyek már beteltek, úgy lehetőség van másikat választani.