Mikulás a Budakeszi Vadasparkban

December 3-án megérkezik a Mikulás a Vadasparkba is! Ne hagyjátok ki az alkalmat, hogy találkozhassatok a Télapóval. Jöjjenek kicsik, nagyok, hisz a Fehérszakállú nem üres kézzel érkezik.

Gyertek el December 3-án a Vadasparkba, hogy találkozhassatok a Télapóval. Szuper ajándékcsomagokkal várja a gyerekeket.
Hó hiányában szánját rénszarvasai helyett csodaszép paripái húzzák, melyen lévő utazást a gyerekek is kipróbálhatják az ajándékosztás után.

A Télapó érkezését hű Manója konferálja fel, pár kedves, téli gyerekdal közös éneklésével fűszerezve. Miután megérkezett a Nagyszakállú, a jelen lévő gyerekeknek ajándékot oszt, de ezzel sincs vége a programnak, hiszen utána Télapónk körbesétálja a Vadasparkot, nagy állatbarát lévén megnézi, hogy hogy vannak a jószágok, persze nem egyedül. A gyerekek és a közönség társaságában. No de nem szabad túl sokáig marasztalni a Mikulást, rengeteg más helyre is el kell jusson, hogy mosolyt csaljon a gyerekek arcára, így 11 órakór szomorú búcsút kell vennünk a Fehérszakállastól.
Csüggedni viszont senki se csüggedjen, mert a program még nem ért véget. 10-14 óráig a Budaörsi Rendőrkapitányság tart interaktív, szórakoztató programot, játékokkal, kicsiknak, nagyoknak egyaránt.
A program zárása képpen pedig 14 órakór egy aranysakál látványetetést tartunk, Mucika művésznőnk főszereplésében.

Részletes program:

9:00 – Kapunyitás

9:30 – A Mikulás érkezésére hangolódás a Mikulás Manójával (Színpad)

10:00 – A Mikulás érkezése, ajándékosztás (Színpad)

10:30 – Séta a Mikulással a Kisragadozó körleten

11:00 – Búcsú a Mikulástól

14:00 – Sakál látványetetés

10:00 – 14:00 – Budaörsi Rendőrkapitányság interaktív játékokkal (Szaletli)

 

14 éven aluli gyerekek számára a belépés csak 300 Ft, jelképes összeg.

Csak korlátozott számú Mikulás csomagot tudunk kiosztani, de senki sem marad ajándék nélkül 😉

Megéréteteket köszönjük! 🙂