Adjuk össze – Együtt sikerülhet!

Adjuk össze a mosómedve kifutót! Együtt sikerülhet!

Nagyobb, tágasabb, modernebb kifutóra gyűjt kedvenc mosómedvétek, Salamon. A 10 éves mosómedve legényt, már sokan ismerhetitek, hiszen fantasztikus trükkjeivel (forgás, szlalom, szelektív szemétszedés) és jóslási képességével kápráztatja el a nagyközönséget.

Időközben Salamon mellett egy úgy mosómacit is köszönthettünk. Bár Gordon, a fiatal hím maradása még számos tényezőtől függ, Salamonnak minden esetben igyekszünk megtalálni a tökéletes társat.

Salamon jóslásait itt megnézhetitek, meghallgathatjátok: https://metropol.hu/sport/salamon-a-jos-mosomedve-megmondta-mit-jatszik-ma-a-fradi-a-juve-ellen-81173/

https://soundcloud.com/balazsek/4-salamon-a-jos-mosomedve

Mosómedvénknek egy nagyobb és korszerűbb kifutóra van szüksége

Egy új mosómedvekifutó nagyban hozzájárul az állatok mindennapi jóllétéhez. Egy nagyobb otthonban több hely jut a pihenésre és a játékra. A tágasabb és természethűbb tereknek köszönhetően még izgalmasabb környezetgazdagítási eszközöket tudunk elhelyezni, melyek megtörik a hétköznapokat. Mindemellett az állatorvosi kezelések és az állati tréningek nagyobb helyen folyhatnak, mellyel a beköltöző mosómedvék fizikai és mentális egészségét.tovább támogatjuk.

És ha mindez még nem lenne elég! A kifutó megépülésének köszönhetően egy további állatfaj bemutatására is lehetőség nyílik majd, valamint a vadasparki lakók is új helyre költözhetnek.

Számítunk a segítségedre. Szeretnénk, ha Salamon az újévet már a nagyobb és, korszerűbb kifutójában ünnepelhetné.

Mire fordítjuk pontosan a támogatásod összegét?

Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy mosómedvénk be tudjon költözni az új kifutójába. Ez az új, korszerű hely lehetővé teszi, hogy még tágasabb, ingergazdagabb és látványosabb környezetben várhassa a látogatókat.

Az új kifutót félig nyitottra terveztük. Lakóját a rács helyett a villanypásztor kerítés védi majd, melynek köszönhetően mosómedvénket szinte testközelből, természethűbb környezetből szemlélhetitek.

A megtervezett kifutó több, mint 100 m2 alapterületű, sok mászólehetőséggel, környezetgazdagításra alkalmas elemekkel, játékokkal, mászókákkal, medencével.

Ki ne szeretne egy ilyen szuper otthonba költözni?

A kifutóhoz természetesen tartozik majd egy belső, fedett hely is, ahová a mosómedvék elvonulhatnak, ha nyugalomra vágynak.

Segíts Te is elérni, hogy Salamon feljuthasson a fa tetejére!

Hálánk jeléül számos izgalmas programmal készülünk. Idén először, június 5-én kerül megrendezésre a „Fuss Forest! jótékonysági futóverseny, melyet már tavalyról jól ismerhettek. „A nagy mosómedve küldetés!” célja, hogy elegendő összeget gyűjtsünk mosómedvéink korszerű kifutójának megépítéséhez.

A versenyre már elindult a regisztráció. Hét különböző távon mérettethetitek meg magatokat, miközben egy jó ügyet, a mosómedvék új otthonának megépülését támogatjátok.

Regisztrálni az alábbi honlapon lehet: https://erdeifutas.hu/

Járulj hozzá Te is a mosómedvék új otthonához!

További információ a futóversennyel kapcsolatban itt érhető el: https://erdeifutas.hu/futoverseny/budakeszi-vadaspark-jotekonysagi-futoverseny-a-mosomedvekert

Hogyan tudsz segíteni?

 • Ha szeretnél hozzájárulni az új mosómedve kifutó építéséhez, az alábbi bankszámlaszámra várjuk adományodat: 11711003-20016715-00000000
  Közleménybe pedig írjátok bele, hogy: mosómedve kifutó adomány.
 • gyere el a június 5-én megrendezésre kerülő Fuss Forest! jótékonysági futóversenyre. Nevezz, vegyél részt, sétálj egyet a Budakeszi Vadasparkban és érezd jól magad!

A beérkezett adományokat és a futóverseny bevételeit 100%-ban az új mosómedve kifutó megépítésére fordítjuk.

Mi valósul meg  a beérkezett adományokból?

 • a kifutó kerítése (sávbeton alap, fém oszlopok, rácsozás, villanypásztor)
 • a ház: takarmánytároló és 2 férőhelyes elkülönítő, belső pihenőhely (fémrácsos elkülönítő, betonos rész, suberek, zsilipelhetőség megoldása). Faborítású sávbeton alap.
 • beton medence
 • környezetgazdagítási elemek: mászókák, házikók, mosómedve játszótér
 • fákon egyéni védelem, felmászás gátlás
 • növényzet: fák, bokrok, fű
 • tereptárgyak: rönkök, kövek
 • dekoráció

Salamon nevében is köszönjük, ha akár egy fagyi vagy zoocsemege árával is támogatod a projektet!


Cél: 4 000 000 Ft

                                                         

                                                         

                 Eddig elért összeg: 1 475 445 Ft

         

                                                       

 

 

                                                                           Szükség van még: 2 524 555 Ft

Share on facebook
Share on email